Home APT Prahova va recomanda programul Zile Gratuite de Vacanta

APT Prahova va recomanda programul Zile Gratuite de Vacanta

4 min read
0
0
499

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism pregateste si anul acesta lansarea programului special de oferte ”ZILE GRATUITE DE VACANTA” pentru perioada 15.06-15.07.2011 si 15.08 – 15.09.2011.

Unitatile hoteliere care au aderat pana in prezent la programul “ZILE GRATUITE DE VACANTA” sunt: HOTEL COMETA; HOTEL MARY; HOTEL SANDA; HOTEL DRAGULUI, VILA ISABELLE; NORICA; COMPLEX TURISTIC MARIA CRISTINA – DELTA DUNARII(CRISAN); HOTEL MIRAJ; HOTEL EXCELSIOR; HOTEL CAROL; PENSIUNEA CASA BUNICII; HOTEL NU MA UITA; PENSIUNEA MEDIEVAL; MISTRAL  RESORT; ARIESUL; ALPIN; HOTEL HERA; ROZMARIN; PENSIUNEA CRESCENT; COMPLEX  HOLIDAY-GPM; CASA-ELVIRA; HOTEL CENTRAL; VILA ECOTUR; HOTEL MALIBU; HOTEL RINA VISTA; HOTEL RINA TIROL; HOTEL  IAKI; HANUL CU NOROC; PENSIUNEA RESIDENCE HIRSCHER; HOTEL PICCADILLY; VILA CRISTINA; HOTEL JOLIE; HOTEL RIVIERA.

Sunt invitate sa adere la acest program in numar cat mai mare de unitati hoteliere din judetul Prahova, pentru a putea astfel determina cresterea vanzarilor si a gradului de ocupare. Adeziunile (vezi link de mai jos) se transmit pe email la adresa: office@anat.ro

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2011/06/ADEZIUNE-HOTELIERI-Zile-gratuite-de-vacanta.doc

Programul, disponibil exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, include oferte speciale care maresc gradul de interes al turistilor, prin acordarea  unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul “ platesti 5 nopti  si stai 6 sau chiar 7!”

Reamintim faptul ca “ZILE GRATUITE DE VACANTA” face parte din proiectul desfasurat de ANAT “Vacanta în þara mea 2011 –  Anul ofertelor speciale”, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, dintre care ne face placere sa amintim:”Inscrieri timpurii”, “Mini-preturi de vacanta”, “Supliment la masa”, “Vacante speciale de evenimente”.

Intregul program, precum si unitatile hoteliere care adera la program vor fi promovate in toata reteaua agentiilor de turism membre ANAT (850 de membri), pe site-ul ANAT, precum si prin intermediul mass-media.

Asociatia de Promovare a Turismului Prahova realizeaza in perioada urmatoare un studiu menit sa releve cateva caracteristici ale turismului prahovean. Acest studiu reprezinta premisele pentru realizarea Brandului Judetului Prahova, alaturi de un alt studiu privind preferintele de consum si parera turistilor in ceea ce priveste turismul prahovean.

Va puteti exprima parerea privind turismul prahovean completand chestionarul de mai jos.

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2011/06/Chestionar-adresat-celor-impicati-în-turismul-prahovean.doc

Va rog sa ne trimiteti raspunsul pe e-mail (office@asociatiaturismprahova.ro) sau fax (0244.522.052), pana la data de 17 iunie 2011.

Dupa centralizarea informatiilor o sa revenim cu un raport al cercetarii.

Multumim anticipat pentru sprijinul si timpul acordat.

Web: www.anat.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…