Vestea ca cei de la SARMALELE RECI sunt in doliu a strabatut tara in lung si-n lat. Nu stim cine, nu stim cand… ”L-au ucis pe Bula”. ”A murit eroul national!” Aceasta veste trista va fi comunicata oficial publicului din Brasov astazi, 1 aprilie, in Rockstadt, chiar de trupa SARMALELE RECI. Si nu este o pacaleala!
Cum s-au petrecut faptele, care e sursa stirii, toate acestea vor fi dezbatute impreuna cu toti participantii la concert.
Andras Zoltan (voce), Emil Viciu (chitara), Gabriel Dragan (tobe), Horvath Mircea (clape) si Dan Georgescu (bas) isi asteapta fanii in Rockstadt, vineri seara, incepand cu orele 21.00.
In cadrul evenimentului, sarmalistii, si nu numai, vor auzi live cea mai recenta piesa a trupei: “L-au ucis pe Bula”.
Trupa SARMALELE RECI s-a format in 1993, la Bucuresti. Desi initial si-au propus sa fie ”un fel de lautari de oras”, Sarmalele au devenit una din trupele de referinta ale rock-ului romanesc.
Vremurile s-au schimbat,”SARMALELE” sunt tot acide, au gust de ironie, indulcite cu un strop de romantism, dar fiecare isi alege aroma proprie din ele: optimism sau samanta de revolta.
Publicul SARMALELE RECI este asteptat astazi, 1 aprilie, in Rockstadt, pentru a asculta piesele care au consacrat trupa de-a lungul anilor – “Violeta”, “Telefonul nu mai suna”, “Daca n-ai fi tu”, “Tara te vrea prost”, “Sprit de vara”, dar si melodii noi-noute.

SURSA: http://www.stiribrasov.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TOP 5 locuri in care se distreaza pe cinste orice prahovean!

Fiecare om vrea sa traiasca frumos, sa se bucure cat mai mult de viata in prezenta prieten…