Home Automobilele japoneze, dotate cu instalatii ce amelioreaza circulatia sanguina

Automobilele japoneze, dotate cu instalatii ce amelioreaza circulatia sanguina

2 min read
0
0
184

Constructorul japonez de automobile Nissan a anuntat ca viitoarele sale modele vor fi echipate cu scaune antistres si instalatii de aer conditionat ce difuzeaza molecule de vitamina C, pentru hidratarea pielii. “Vrem ca soferii sa simta ca este mai sanatos sa te afli la volan decat in aer liber”, a declarat un inginer de la Nissan, cu ocazia unei demonstratii care a fost organizata pe circuitul de teste de la Yokosuka, din apropiere de Tokyo.
Constructorul nipon intentioneaza sa isi echipeze viitoarele modele cu un tip de aparat de climatizare care trimite in interiorul masinii aer imbogatit cu molecule de vitamina C, pentru a hidrata pielea, si un sistem de purificare a aerului pe baza de ioni negativi, conceput de grupul japonez Sharp, specializat in produse electronice.
In plus, scaunele soferilor vor incorpora tehnici concepute de agentia spatiala americana (NASA) pentru a ameliora circulatia sangvina si pentru a reduce riscul de aparitie a durerilor de spate in timpul calatoriilor pe distante mari.
Grupul Nissan a conceput, totodata, un cronometru electronic special, al carui scop este de a ameliora relatiile familiale, reamintindu-i din timp conducatorului auto datele de nastere ale membrilor familiei sale, dar si alte evenimente importante.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…