Home Barajul de la Paltinu = Barajul Gunoaielor!

Barajul de la Paltinu = Barajul Gunoaielor!

2 min read
0
0
235

Cine trece pe la Barajul Paltinu are tendiţa să creadă că a ajuns, mai degrabă, la un baraj al gunoaielor şi nicidecum la un loc de importanţă naţională. Uitaţi AICI despre ce e vorba!
Ieri, o echipă de la www.stiriprahova.ro s-a deplasat la Barajul de la Paltinu numai pentru a vedea ceea ce puţin îşi doresc să vadă: mormane de gunoi care ascund, sub PET-uri, importanţa unuia dintre cele mai mari baraje din Prahova. Nu mică ne-a fost mirarea atunci când am observat că pe malul apei, pe o suprafaţă mai mare de 2000 de metri pătraţi, se aflau sute de PET-uri aruncate aiurea. Tot lângă baraj, acolo unde semnele indică fotografiatul interzis – oare de ce?! – câţiva saci de rafie, şi ei încărcaţi cu deşeuri, „completau” peisajul. „Asta înseamnă România! În loc să faci o poză frumoasă, lângă barajul de la Paltinu, faci poze cu gunoaiele de la Paltinu”, spunea, cu sec, un turist. Altul, ne-a spus că „Aceste deşeuri sunt de mult timp aici. Poate că s-au strâns din cauza trecătorilor sau din cauza inundaţiilor, nu contează, cert este că astfel de gunoaie nu pot fi lăsate aşa”. Noi nu putem decât să vă arătăm pozele, concluziile le trageţi dumneavoastră!

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …