Home Boxerii prahoveni, antrenati de Titi Tudor, colectionarii de trofee

Boxerii prahoveni, antrenati de Titi Tudor, colectionarii de trofee

4 min read
0
0
658

In ultima perioada, sectia de box a clubului UPETROM-Petrolul Ploiesti a reusit sa se remarce pe plan local, dar si international. Sportivii antrenati de Titi Tudor, Ion Moroita, Leontin Sandu, Adrian Parlogea si Ovidiu Dragomir au obtinut medalii la Campionatele Nationale de juniori si tineret, clasari meritorii la Campionatul European din Ungaria, competitie recent incheiata. Astfel, pe plan local s-au remarcat Georgian Tudor (categoria 46 kg), Gheorghe Jugan (50 kg), Florin Nastase (57 kg), Robert Stanga (75 kg) si Marian Preda (+91 kg), toti reusind sa se claseze pe primul loc la concursurile la care au luat parte. “Dupa cum bine se poate observa, in ultimul timp am monopolizat podiumurile de premiere, semn ca scoala ploiesteana de box produce campioni pe banda rulanta. In sala UPETROM se munceste constient si rezultatele nu au cum sa nu apara”, ne-a declarat antrenorul Titi Tudor, multumit de numarul mare de medalii de aur cucerite.
Pe langa cei cinci micuti campioni, clubul UPETROM-Petrolul si-a intregit salba de trofee cu doua medalii de argint – Dragos Cocos (+91 kg) si Nicu Manea (69 kg), plus trei de bronz, obtinute de Andrei Gurau (60 kg), Bogdan Paraschiv (56 kg) si Silviu Alecu (52 kg).

Repetitii pentru mondiale
La ultima editie de Campionat European de box pentru juniori, delegatia condusa de ploiesteanul Titi Tudor a reusit doar cinci locuri cinci. “Chiar daca nu am luat nicio medalie la europenele de box, din Ungaria, pot sa afirm ca rezultatul este foarte bun, daca ne raportam la conditiile de pregatire pe care le-am avut”, ne-a spus Titi Tudor. Acelasi oficial a mai adaugat: “In urma cu cativa ani, lotul de juniori efectua mai multe turnee de pregatire pe plan extern, dar din cauza crizei financiare aceste competitii s-au rarit considerabil. Mai mult, toti cei noua copii care au participat la europene nu aveau experienta internationala si acest lucru s-a vazut din plin”.
Lotul national de juniori s-a reunit in cursul zilei de ieri, la Ploiesti, acolo de unde a si plecat la Cornu, in cantonament. Reprezentativa condusa de Titi Tudor se pregateste pentru Campionatul Mondial din Kazahstan, concurs care se va desfasura in perioada 21-31 iulie. La aceasta intrecere, din lotul Romaniei vor face parte urmatorii boxeri: Georgian Tudor, Robert Stanga si Gheorghe Jugan (toti, de la UPETROM), Arden Mustafa (54 kg, Farul Constanta) si Marian Pita (60 kg, CSM Braila).

Cristi DAMIAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…