Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia “Burlacul II” se filmeaza in cele mai luxoase locatii ale momentului

“Burlacul II” se filmeaza in cele mai luxoase locatii ale momentului

4 min read
0
0
1,009

Au inceput deja filmarile pentru “Burlacul”, iar prima intalnire a frumoaselor domnisoare cu mult ravnitul Burlac a avut loc intr-o atmosfera de basm: Cazinoul din Sinaia.

Pe langa suspansul si emotiile situatiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate in locatii exotice din tara si strainatate.

Astfel, echipa “Burlacul” a dat startul noului sezon in Romania, pentru ca apoi sa lase marea in favoarea muntelui, realizand cadre de vis in statiunea montana Sinaia.

De aici, tanarul Burlac, s-a deplasat la Monaco, unde locuieste familia sa. Lista locatiilor exotice va fi completata de Cipru, un stat insular ce va purta privirile curioase intr-o lume a rochiilor de gala si a croazierelor in glofurile pustii.
Lista destinatiilor in care vor avea loc filmarile continua cu Barcelona, Cannes, cu cele mai frumoase locuri din Romania si nu numai.

“Burlacul” revine la Antena 1, astazi,  joi, 28 aprilie, de la ora 20:20.

SURSA: http://www.feminis.ro

Burlacul, pe un Harley Davidson, la prima întâlnire cu concurentele

Sezonul II al celui mai urmărit show al verii ia startul joi, 28 aprilie, de la 20.20, la Antena 1. Fermecător, Edward Popescu Strohlen a venit la întâlnirea cu cele 21 de pretendente la inima sa, pe un Harley Davidson.

După ce Cătălin Botezatu a cucerit inimile concurentelor, dar şi pe ale telespectatorilor, emisiunea cu cele mai bune audienţe din sezonul estival 2010 revine la Antena 1.

Noul burlac se numeşte Edward Popescu Strohlen, a studiat în Elveţia şi Monaco, este miliardar şi deţine mai multe afaceri împreună cu familia sa.

Întâlnirea dintre Burlac şi concurente a avut loc la Sinaia, la Casino. Dacă primul Burlac, Cătălin Botezatu, a venit la întâlnirea cu fetele, cu un Ferrari, Edward Popescu le-a surprins şi el pe participantele din acest sezon cu apariţia sa.

Burlacul nu s-a dat jos dintr-o limuzină sau dintr-o maşină de epocă aşa cum, probabil, s-ar fi aşteptat fetele, ci de pe un … motor. Pasionat de motociclism, Edward a ales să vină pe un Harley Davidson.

Dornice să-l cunoască mai bine pe Burlac, dar mai ales să îl cucerească, fetele vor apela la toate resursele pentru a câştiga simpatía şi, mai apoi, dragostea miliardarului.

Pe lângă suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţară şi străinătate. Cum în dragoste şi în război totul este permis, aceasta va fi singura regulă după care viitoarele concurente vor lupta pentru inima râvnitului burlac!

SURSA: http://www.radardemedia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…