Home BURN AIR PARK SINAIA – Un snowpark care anuleaza gravitatia!

BURN AIR PARK SINAIA – Un snowpark care anuleaza gravitatia!

2 min read
0
0
304

H2O si Burn au inaugurat Burn Air Park Sinaia, un snowpark la inaltime. Amplasat la baza noii partii Valea Soarelui (cota 2000), park-ul este un proiect H2O, in parteneriat cu Primaria Sinaia si sustinut de Burn.

Riderii care vor sa anuleze gravitatia vor fi ajutati de elementele park-ului: 2 box-uri, un kink rail, un rail A-frame, un rail drept, un rainbow box, un tub pvc si o sfera. Aceste elemente sunt asezate in linie, si nu in paralel, ceea ce asigura un flow si o continuitate in abordarea traseului.

Cel mai important element este salteaua gonflabila BigAir, ce va ramane amplasata permanent in park, si care va da posibilitatea snowboarderilor si schierilor sa se antreneze constant.  Cand stratul zapezii va permite, park-ul se va imbogati si cu o serie de elemente din zapada.

Accesul la Burn Air Park se va face cu noul telescaun de pe Valea Soarelui, ce beneficiaza de o tehnologie ultramoderna, cu bule de protectie.

Park-ul este pe deplin functional si va asteapta, pe snowboard sau pe schiuri, pana in jurul datei de 11 martie.

Despre H2O Sport Events

H2O inseamna sport extrem. Este un brand conceput de rideri pentru rideri şi cumulează evenimente de sport extrem, portal online, magazine de echipamente, scoala de kitesurfing si realizare de skatepark-uri si snowpark-uri.

SURSA: http://www.comunicatedepresa.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…