18 ELEVI DE LA SCOLILE GENERALE DE PE Valea Prahovei au avut parte de o surpriza foarte frumoasa din partea Clubului Rotary. In cadrul unei festivitati care a devenit deja traditionala, rotarienii au premiat elevii de la scolile din Sinaia, Busteni si Azuga care au obtinut rezultate şcolare foarte bune in ultimul an. De aceasta data, a fost prima editie in care fiecare scoala a avut cate 3 nominalizari din care a castigat, evident, cel mai bun.

CLICK AICI pentru GALERIE FOTO “Facebook”

Cu totii au primit insa diplome si cadouri. Bursele oferite de Rotary Valea Prahovei, variază de la an la an, în funcţie de banii care se strâng. Reprezentanţii Clubului Rotary îi îndeamnă pe toţi tinerii din zonă să înveţe pentru ca rasplata nu se va lasa asteptata. Rotarienii s-au implicat în numeroase acţiuni caritabile şi proiecte, care promovează performanţa şi care sunt organizate sub deviza organizaţiei, adică “A SERVI MAI PRESUS DE SINE”.

Cele mai recente initiative derulate de Clubul Rotary Valea Prahovei sunt incluse in cadrul programelor “RESTITUIRI ISTORICE PE VALEA PRAHOVEI”, “EDUCATIE,CREATIE si PERFORMANTA” dar si programul “CARITATE PRIN ARTA SI CULTURA”.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

ATENȚIE! Nu face aceste greșeli atunci când îți plănuiești vacanța online

Deși avem tehnologia care ne ajută să facem totul mai rapid, timpul nostru pare să fie din…