Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Cabana Trei Brazi – Predeal (prezentare video)

Cabana Trei Brazi – Predeal (prezentare video)

2 min read
0
0
527

Cabana Trei Brazi este amplasata la 5km de Statiunea Predeal, la poalele Masivului Postavaru, pe culmea Muntelui Moraru la o altitudine de 1128m. Actuala Cabana Trei Brazi, este nou construita, practic este o pensiune cu restaurant si  este situata langa vechea si pitoreasca cabana de lemn, cabana ce a dus faima acestei superbe poiene de munte.

Album foto Cabana Trei Brazi – Predeal

Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut.  De aici se zaresc vaile nordice ale Muntilor Bucegi, despartite de culmile Tiganesti si Velicanu, apoi Bucsoiul cu muchiile sale colturoase, greu accesibile. In partea de nord, privelistea este la fel de superba, zarindu-se cu usurinta Muchiile Cheii din Masivul Postavarul si varfurile ascutite ale Pietrei Craiului.

De la Cabana Trei Brazi se ajunge, in doar 30 de minute, la Cabana Poiana Secuilor, situata la o altitudine de 1070 metri, de unde se poate face o plimbare pe Valea Toclitei pana la Cheile Rasnoavei. Un alt traseu de facut la picior este catre Dealul cu Mesteacan, apoi catre Paraul Rece.

SURSA: http://www.turismland.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…