Home Câmpineanul Mihnea Gall a câştigat un turneu de tenis la Sighişoara

Câmpineanul Mihnea Gall a câştigat un turneu de tenis la Sighişoara

2 min read
0
0
465

Recent, la Sighişoara, a avut loc un turneu de tenis, sub titulatura “Ioana – 2010”, desfăşurat pe terenurile de tenis „Ruxandra – Biola” (foto) din vecinătatea Sălii Polivalente din Sighişoara.

Acest turneu face parte din circuitul naţional „BCR – Tenis Partener” la care participă 3.000 de jucători din întreaga ţară. La Sighişoara au luat parte la acest turneu 57 de practicanţi ai tenisului împărţiţi pe 3 categorii de valoare (5.0, 6.0 şi 7.0) şi care pe parcursul celor trei zile de competiţie au jucat meciuri în sistem eliminatoriu după un program întocmit la Bucureşti de
organizatorii circuitului naţional „BCR – Tenis Partener”.

În urma rezultatelor meciurilor s-au stabilit câştigătorii turneului, printre ei figurând şi un câmpinean – Mihnea Gall. dar iată lista câştigătorilor, aşa cum a fost ea prezentată pe site-ul publicaţiei Jurnalul Sighişoara Reporter: nivel 5.0 – Viorel Avramescu din Sibiu; nivel 6.0 – Mihnea Gall din Câmpina; nivel 7.0 – Alexandru Cordoş din Tg. Mureş. Finalişti au fost: la nivel 5.0 – Maximilian Gliga din Tg. Mureş, nivel 6.0 – Alexandru Şerban din Tg. Mureş; nivel 7.0 – Ioan Ormenişan din Reghin. Învingătorii au fost răsplătiţi cu diverse obiecte şi medalii din partea sponsorilor circuitului.
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…