Home Breaking News Stiri Exclusive “Cantec pe o stea” – Concert de Craciun al Corului de Copii HEART-CORE

“Cantec pe o stea” – Concert de Craciun al Corului de Copii HEART-CORE

2 min read
0
0
336

Heart-Core în parteneriat cu Laura si Sehrmes organizeaza Concertul de Craciun ,,Cântec pe o stea’’ in  data de 4 decembrie 2011, ora 15, la Palatul National al Copiilor.

Corul de Copii HEART-CORE va concerta alaturi de invitati speciali, artisti ai scenei lirice si folclorice, adânc ancorati în traditia cântului românesc. De asemnea, vom avea o parte dintre copiii cu deficiente de vedere, care ne vor încânta cu lumina glasurilor lor. Mos Craciun va fi prezent si îsi va juca bine rolul de prieten, ajutor si bunic oferind cadouri tuturor copiilor prezenti. Vom avea o tombola si nu în ultimul rând o Expozitie de Fotografie cu vânzare.

Heart-Core în parteneriat cu Laura si Sehrmes organizeaza acest eveniment care are ca scop promovarea si sustinerea copiilor talentati, descoperirea si încurajarea copiilor cu deficiente de vedere si nu în ultimul rând, încântarea publicului prin prezenta marilor artisti români.

Societatea dumneavoastra poate însoti proiectul nostru în mai multe moduri: fie ca partener financiar, fie ca partener de promovare a competitivitatii între companii.

CLICK AICI sa descoperiti acest proiect, punându-va la dispozitie elementele adiacente realizarii lui, în vederea unui posibil aport venit din partea dumneavoastra.

 

Va multumim anticipat!
Cu respect,
Echipa Sehrmes
+40 721-144-604

www.coruldecopii.heart-core.org

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …