Home “Caravana laptelui ambalat” ajunge la Ploiesti maine

“Caravana laptelui ambalat” ajunge la Ploiesti maine

1 min read
0
0
213

“Caravana laptelui ambalat”, circuitul educational si seria de evenimente dedicate copiilor, o initiativa sustinuta de Tetra Pak Romania impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei / Medicina Generala (SNMF/ MG) ajunge la Ploiesti pe 19 septembrie la Sala Sporturilor, in intervalul orar 10.00 – 14.00, ca parte a circuitului national desfasurat in perioada 11 septembrie – 9 octombrie 2010.

“Caravana laptelui ambalat” cuprinde o serie de evenimente educationale si de divertisment cu durata de o zi, dedicate copiilor, precum: concursuri si jocuri instructive, topaiala in fabrica de lapte gonflabila, sesiuni de face painting si jocuri la care sunt invitati atat copiii de toate varstele, cat si parintii acestora. Circuitul national al “Caravanei laptelui ambalat” urmareste comunicarea beneficiilor consumului de lapte si a avantajelor tehnologiei de ambalare asupra principalelor caracteristici ale laptelui: igiena, siguranta alimentara, pastrarea componentilor nutritivi si vitaminelor, precum si conservarea caracteristicilor care tin de gust si consistenta.
Medicul de familie dr. Oana Damian va participa la evenimentul organizat la Ploiesti si va sustine intre orele 10.00 si 11.00 o prezentare adresata parintilor si copiilor despre beneficiile consumului de lapte.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…