De la începutul lunii octombrie, predelenii vor avea nu numai o piaţă modernă, ci şi un supermarket, de unde se vor putea aproviziona cu toate cele necesare, fără să mai fie nevoiţi să se deplaseze până la Braşov.

carrefour

Magazinul va fi operat de Carrefour România, conducerea Primăriei Predeal încercând să aducă în oraş un retailer care să ofere o gamă variată de produse, dar mai ales la preţuri accesibile. „Amenajarea unei pieţe la Predeal era o necesitate şi tocmai de aceea sunt foarte interesat ca până la toamnă noul centru comercial multifuncţional să fie finalizat. Totodată, acest oraş avea nevoie şi de un supermarket, de unde fiecare localnic, dar şi turist, să se poată aproviziona cu produse proaspete şi de larg consum, la preţuri pe cât posibil mai mici”, a subliniat primarul Liviu Cocoş.

S-a trecut la conturarea structurii pieţei

De la o zi la alta, zona vechii pieţe a Predealului începe să se transforme, constructorii trecând deja la montarea pilonilor care vor susţine structura noului centru comercial. Suprafaţa desfăşurată a întregului complex va fi de 2.000 de metri pătraţi, iar în incinta sa vor fi atât tarabe destinate producătorilor de legume şi fructe, cât şi spaţii special amenajate pentru comercializarea de lactate, carne sau peşte. Pentru a duce la bun sfârşit proiectul, care înseamnă o investiţie destul de costisitoare din punct de vedere financiar, edilii predeleni au încheiat o asociere în participaţiune cu o firmă privată, care suportă costurile realizării acestei investiţii.

SURSA: http://www.bizbrasov.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alpin Film Festival revine la Brașov, Bușteni și Predeal

Alpin Film Festival – unicul eveniment din România dedicat culturii și educației mon…