Home Breaking News Stiri interne Castelele Peles si Bran printre “Cele 7 minuni ale României” (video)

Castelele Peles si Bran printre “Cele 7 minuni ale României” (video)

2 min read
0
0
113

Voturile a peste 2.000 de cititori, adică 59% din procentajul participanţilor la concurs, situează Salina Turda pe locul întâi în topul “Cele 7 minuni ale României”. Pe locul doi se situează Transfăgărăşanul, cu 33% voturi, urmat de: Catelul Peleş – 33%, Mănăstirea Voroneţ – 29%, Castelul Huniazilor Hunedoara – 27%, Cimitirul Vesel Săpânţa – 26% şi Castelul Bran – cu 26%.

Salina Turda a primit în luna mai Premiul pentru cel mai bun proiect în turism al unei administraţii locale din ţara noastră.

În primul an de la inaugurare Salina a avut peste 375.000 de vizitatori, iar în cursul lui 2011 s-a menţinut la o cifră de vizitatori de aproximativ 350.000 de persoane.

“Mie mi se pare un lucru normal să avem recunoştinţă şi la nivel naţional. Atâta timp cât Salina se află pe harta Europei, iar cei care ne trec pragul sunt majoritar străini, această nominalizare face parte din normalitate. Noi încercăm să dezvoltăm turismul în Turda şi evident, în Cluj. Vorbim despre o regiune importantă care ne face cinste. Avem valori multiple”, a spus Ovidiu Mera, directorul Salinei Turda.

Vezi aici cele mai nominalizate 15 atracţii turistice înscrise în concurs.

SURSA: http://ziuadecj.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 activități pe care le poți desfășura în timpul pandemiei și-ți pot aduce succes mai târziu!

Având în vedere situația actuală în care se află toată lumea, din păcate locurile de muncă…