Home Cât costă un apartament în provincie

Cât costă un apartament în provincie

3 min read
0
0
386

Preţul mediu al imobilelor din provincie variază între 35.800 de euro pentru o garsonieră şi 84.000 de euro pentru un apartament cu trei camere, potrivit unui studiu realizat de portalul MagazinulDeCase.ro, care a inclus locuinţe din judeţele Prahova, Braşov şi Cluj, citat de Mediafax.

În cazul apartamentelor cu două camere, preţul ajunge la 54.850 de euro.

Studiul s-a bazat pe analiza celor mai ieftine, respectiv cele mai scumpe locuinţe din provincie, postate pe MagazinulDeCase.ro.

Din punct de vedere al preţurilor medii ale imobilelor de pe MagazinulDeCase.ro, o garsonieră valorează 35.800 de euro, un apartament cu două camere 54.850 de euro şi un apartament cu trei camere 84.000 de euro.

O persoană care caută oferte din provincie direct de la proprietari poate găsi în judeţele Prahova, Braşov şi Cluj locuinţe la preţuri cuprinse între 18.000 de euro şi 367.000 de euro.

Potrivit studiului, cea mai ieftină garsonieră de pe site poate fi găsită în zona Iris din Cluj-Napoca, cu un preţ de strigare de 18.000 de euro, iar cea mai scumpă garsonieră este situată în Poiana Braşov şi are un preţ de 69.500 de euro.

În judeţul Prahova pot fi găsite cele mai ieftine apartamente cu două şi trei camere, imobile care se vând la preţul de 25.000 de euro, respectiv 30.000 de euro.

La polul opus se află oraşul Cluj-Napoca, cu cel mai scump apartament cu două camere, care are un preţ de strigare de 180.000 de euro.

Braşovul devine lider de necontestat în topul celor mai scumpe apartamente cu trei camere din provincie, printr-un imobil situat în zona Brânduşelor, care are un preţ de 367.000 de euro.

MagazinulDeCase.ro este un serviciu online de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, în baza unui preţ fix, fără comision. Portalul a fost cumpărat la începutul lunii iulie de Sanoma Digital, companie subsidiară a grupului Sanoma Magazines International.

În prezent, valoarea totală a tranzacţiilor imobiliare operate prin MagazinulDeCase.ro este de 689,76 milioane de euro. Prin acest portal s-au încheiat peste 4.800 de tranzacţii imobiliare.

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…