Home Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

3 min read
0
0
185

Un sejur la Castelul Iuliei Haşdeu din Câmpina, la Castelul Corvinilor din Hunedoara sau la Castelul Bran te costă între 140 de lei şi 464 de lei. Vezi mai jos lista tarifelor pentru un sfârşit de săptămână la cele mai controversate castele din România.

Castelul Bran

70 de euro te costă un sejur de trei zile în Poiana Braşov, în perioada sărbătorii de Halloween. În preţ intră două nopţi cazare într-un hotel de patru stele din Poiana Braşov, demipensiune, precum şi meniul special de Halloween.

Un sejur în Moeciu de Halloween ajunge la 330 de lei. În tarif intră două nopţi cazare într-o pensiune din Moeciu cu pensiune completă, inclusiv cina festiv de Halloween.

Acest sfârşit de săptămână în zona Rucăr-Bran te costă 260 de lei. În preţ intră două nopţi cazare, mic dejunul şi cina pe toată perioada sejurului.

Castelul Corvinilor

Dacă vrei să mergi în Hunedoara de Halloween, ca să vizitezi Castelul Corvinilor, un sejur de trei zile într-un hotel de trei stele aici ajunge la 116 euro. În preţ intră două nopţi cazare cu demipensiune.

O variantă mai ieftină de cazare, situată în proximitatea Castelului Corvinilor, ajunge la 240 de lei. În tarif intră două nopţi cazare la un hotel de trei stele situat la un kilometru distanţă de castelul Corvinilor.

Pentru mai puţini bani poţi să te cazezi la o pensiune situată la 15 kilometri distanţă de Castelul Corvinilor. Un sejur de două nopţi aici ajunge la 200 de lei.

Castelul Iuliei Haşdeu

Dacă vrei să vizitezi Castelul Iuliei Haşdeu, un sejur accesibil într-o pensiune din Câmpina te costă între 140 lei şi 160 lei. În preţ intră două nopţi cazare în cameră single dintr-o pensiune de trei margarete din Câmpina.

SURSA: http://www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…