Home Cate apartamente a vandut un dezvoltator care nu a redus deloc preturile

Cate apartamente a vandut un dezvoltator care nu a redus deloc preturile

3 min read
0
0
400

Majoritatea proiectelor rezidentiale noi din Capitala s-au ieftinit anul trecut. Totusi, mai sunt si unii dezvoltatori care nu au scazut deloc preturile, probabil cel mai cunoscut proiect rezidential aflat in aceasta situatie fiind Asmita Gardens, din sudul Capitalei, unde in mod suprinzator vanzarile sunt in crestere.

Dezvoltatorul imobiliar Asmita Gardens nu a diminuat deloc preturile locuintelor din cadrul proiectului, desi acestea incep de la peste 100.000 euro.

Anul acesta, compania a derulat totusi o promotie si a vandut 10 apartamente complet mobilate. Aceasta a fost singura oferta speciala de la inceputul anului si pana acum, perioada in care Asmita a vandut apartamente de peste 3,5 mil. euro, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Atena Tiplic, directoarea de vanzari a companiei.

“Am vandut 26 de apartamente anul acesta, dintre care 12 in ultimele 2 luni. Vara aceasta, spre deosebire de aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile sunt in crestere. Daca am fi scazut preturile probabil am fi vandut mult mai mult, insa vanzarile sunt la un nivel bun si acum”, a adaugat Atena Tiplic.

Dinamica vanzarilor este mai ridicata fata de anul trecut, cand in cadrul proiectului nu s-a vandut mai nimic, iar unul dintre motivele dinamizarii vanzarilor este, in opinia oficialilor companiei, faptul ca proiectul a fost finalizat si nu neaparat oferta promotionala derulata la inceputul anului.

Constructia proiectului rezidential Asmita Gardens a fost finalizata integral in 2010, cu un an intarziere fata de termenul initial.

In luna martie a acestui an, firma mai avea peste 300 de apartamente nevandute, din cele 765 de unitati.

Reprezentantii dezvoltatorului au estimat, la finalul lui 2009, ca vor vinde integral proiectul abia in 3-4 ani, dinamica vanzarilor fiind mult redusa fata de cea anterioara crizei.

Intre 2006 si 2008, firma a vandut peste 420 de apartamente, insa odata cu inceputul crizei, vanzarile s-au prabusit.

Autor: Cristina Mihai
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…