Home Caţeluşul Bite are nevoie urgentă de un stăpân

Caţeluşul Bite are nevoie urgentă de un stăpân

2 min read
0
0
324

Bite este un căţel de numai trei luni şi jumătate, de talie medie. Micuţul animal are nevoie de un stăpân care să-l îngrijească şi cu care să se joace, în fiecare zi.

Căţelul a fost găsit într-o zi friguroasă de februarie, la marginea drumului, în Hărman, unde stătea împreună cu frăţiorii şi mama lui. La acea dată, era un căţel tare speriat şi sălbatic, aşa că a avut nevoie de multă atenţie, răbdare şi dragoste pentru a deveni căţeluşul care este astăzi. Avea purici, era slab şi flămând. Astăzi, căţelul are carnet de sănătate, este vaccinat şi deparazitat intern şi extern.

Bite este un căţel vesel, curios şi jucăuş. Este învăţat să stea în casă şi obişnuit să nu facă mizerie. Se adaptează uşor şi afară, putând fi ţinut atât la curte, cât şi în apartament. Căţelului îi place foarte mult să se joace, îi plac pisicile şi alţi căini.


Bite are nevoie de o familie care să îl trateze cu blândeţe, cu multă atenţie şi dragoste şi care să-i câştige încrederea.

Dacă vreţi să-l adoptaţi pe Bite şi să-i oferiţi o căsuţă şi o familie, de care are mare nevoie, sunaţi la numerele de telefon

0757 517 312 sau 0745 122 346.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…