Home Breaking News Stiri Personale Catering si Organizare de evenimente

Catering si Organizare de evenimente

9 min read
0
0
832

Buna ziua si bine ati venit pe pagina nostra!

De la inceput va sfatuim sa notati aceste date de contact pentru ca suntem convinsi ca veti avea nevoie de ele foarte curand …

Mobil: 0722.249.162; 0720.900.669;

E-mail: office@marmote.ro; Site: www.marmote.ro

“Totpal M Services” Sinaia in colaboare cu societatea comerciala “Clomar Prest Serv” SRL din Busteni pune la dispozitia clientilor interesati o gama complexa de servicii in alimentatie publica. Pornind de la productia de produse de panificatie si patiserie, in unitatile proprii, la servicii de catering pentru o gama diversificata de produse, servirea mesei in Restaurantul “La Marmote” si ajungand la organizarea de evenimente pentru persoane fizice , institutii sau companii.

Produse de panificatie si patiserie

Prin linia de productie si magazinul de desfacere din Busteni societatea “Clomar Prest Serv” asigura zilnic sutelor de clienti, locanici sau turisti, delicioase produse de panificaţie şi patiserie, realizate după reţete tradiţionale, menite să-i facă pe oameni să-şi amintească de gusturile copilăriei, de fiecare dată când iau o gură din pâinea lor, din plăcintele rumenite şi pudrate cu zahăr vanilat, din prăjituri ori alte specialităţi prezentate în magazin. Toate produsele sunt realizate  folosind doar ingrediente naturale, fara aditivi sau coloranti artificiali, si de asemenea folosind metode traditionale de prelucrare si coacere.

[nggallery id=43]

Daca doriti produse mereu proaspete, calde si de cea mai buna calitate, realizate de personal calificat si in conditii de maxima siguranta si igiena apelati la serviciile noatre care pot acoperi o gama larga de consumatori carora le oferim  placerea de a savura un produs care bucura in acelasi timp toate simturile: olfactiv, vizual si gustativ.

Restaurant “La Marmote” Sinaia

Situat in zona Cumpatul, din superba statiune Sinaia, Restaurantul “La Marmote” primeste anual vizita a mii de turisti care gasesc aici linistea si relaxarea de care au nevoie, un peisaj cu totul special, o atmosfera calda si primitoare avand posibilitatea sa savureze o gama diversificata de preparate specifice locale. Cunoscut de localnici si turisti sub denumirea veche “Casa de creatie”, Restaurantul “La Marmote” a fost complet renovat si ofera acum o ambianta rustica deosebita, imbinand atmosfera curata a Alpilor (locul de provenienta al simpaticelor marmote) cu spiritul clasic si regal al zonei consacrat ca loc de promenada al familiilor regale dar si de inspiratie pentru marele compozitor George Enescu. Decorul specific cabanelor montane din Alpi, mirosul de paine pe vatra si ciocolata fiebinte asigura inca de la intrare buna dispozitie a fiecarui turist.

[nggallery id=39]

Catering si livrare la domiciliu

Sunteti pe fuga si nu aveti timp sa preparati o gustare calda ? Doriti sa luati o cina romantica in familie ? Sunteti la servici si nu puteti parasi locul de munca? Sunteti cazat intr-o unitate turistica care nu asigura servicii de masa? Noi avem raspunsul la toate aceste intrebari. Serviciile noastre de livrare la domiciliu sunt solutia ideala pentru astfel de momente. In timp de 20-25 de minute maestria bucatarilor este intru totul concentrata in scopul prepararii produselor ce le comandati dumneavoastra, astfel incit sa savurati pe deplin calitatea si prospetimea produselor comandate. Oferta de catering si livrare la domiciliu se adreseaza rezidentilor din Sinaia si Busteni, turistilor aflati in aceste doua statiuni cat si angajatilor institutiilor si companiilor din zona.  Onoram comenzi de mancare pentru acasa dintr-un meniu bogat de livrari la domiciliu, cuprinzand: minuturi, supe/creme/ciorbe, preparate din pui, porc, vita sau peste, preparate la gratar, paste, salate antreu, salate, garnituri, preparate de post, desert si pizza.

[nggallery id=44]

Organizare de evenimente

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor. Restaurantul “La Marmote” Sinaia dispune de locatii proprii, potrivite pentru orice fel de evenimente (seminarii, training-uri, conferinte, receptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri), gestionand si alte servicii necesare cum ar fi: personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatar, ospatari, barmani, picoli, hostes), amenajarea si decorarea locatiei, alegerea muzicii, fotografierea si inregistrarea evenimentului. Oferta de “Food And Beverage” cuprinde: Bufete tip: Breakfast, Lunch, Dinner, Cocktail, Barbeque, Garden Party; Coffee break & welcome coffee; Mese festive: Petreceri aniversare, Petreceri de sarbatori, Petreceri cu tematica, Petreceri pentru copii, Nunti, Botezuri, Banchete; Corporate events: Seminarii, Traininguri, Conferinte,  Inaugurari de sedii,  Patrecere de firma, Lansari de produs si altele. Ca si logistica putem asigura: transport, personal de servire aferent evenimentului solicitat, decorarea bufetului si a locatiei, echipament necesar liniei de servire, aranjamente decorative si florale,  servicii auxiliare, set-up (farfurii, tacamuri, pahare, etc), mese cu fata de masa, scaune cu sau fara huse, servete masa, recipienti izotermici, etc. Evenimentele pot fi organizate atat la restaurantul “La Marmote” cat si in alte locatii din zona in funtie de tematica si spatiul necesar pentru eveniment.

In portofoliul nostru avem deja evenimente organizate pentru companii si organizatii recunoscute din zona si din tara. Iata cateva dintre ele:

Eveniment organizat la castelul Cantacuzino – Busteni

[nggallery id=40]

Eveniment organizat la Centrul International de Conferinte Casino Sinaia

[nggallery id=41]

Evenimente organizate la Restaurantul “La Marmote”

[nggallery id=42]

  Numele si prenumele (obligatoriu)

  Localitate (obligatoriu)

  Telefon de contact (obligatoriu)

  E-mail de contact (obligatoriu)

  Mesaj

  Descarca de AICI oferta completa:

  https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2011/03/Pliant-Clomar.pdf

  Load More Related Articles
  Load More By Mihai Mircea Totpal
  Load More In Stiri Personale

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Check Also

  Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

  Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…