Home Ce preţuri găsiţi pe Valea Prahovei după Revelion

Ce preţuri găsiţi pe Valea Prahovei după Revelion

4 min read
0
0
302

Fie că alegeţi perioada de Revelion sau cea de după, tarifele la cazare din staţiunile Poiana Braşov, Predeal sau Sinaia sunt la fel. Uneori, chiar mai mari

În pensiunile şi hotelurile din staţiunile de pe Valea Prahovei, Crăciunul şi Revelionul durează trei luni. Cel puţin în ceea ce priveşte tarifele de cazare, deoarece hotelierii şi patronii de pensiuni cer pentru lunile ianuarie, februarie şi martie aceleaşi sume ca şi de săbători, sau chiar mai mari. O noapte de cazare la hotelul Miruna din Poiana Braşov, de trei stele, cu mic dejun inclus, costă de Crăciun 290 de lei/cameră. De Revelion preţurile sunt ceva mai mari, însă din ianuarie tarifele sunt aceleaşi ca şi de Crăciun. La fel se întâmplă şi la pensiunea Casa Vinga, unde în perioada 15-28 decembrie o noapte de cazare în cameră dublă cu mic dejun costă 245 de lei, iar pentru cei care vor o vacanţă după Revelion, până pe data de 15 ianuarie, preţul creşte la 360 de lei, tarif identic cu cel pentru noaptea dintre ani. La pensiunea Limor de strei stele, un apartament la mansardă, pentru patru persoane, de Crăciun costă pentru trei nopţi 300 de euro cu taxele de staţiune şi micul dejun incluse. Pentru ianuarie, acelaşi apartament are un preţ de 120 de euro/noapte. În cazul camerelor duble, de Crăciun acestea costă 55 de euro, iar în ianuarie 65 de euro.

Revelion sau nu, acelaşi preţ

În Predeal, situaţia este asemănătoare. La pensiunea Emil Pârtie, o noapte de cazare în cameră dublă costă în luna februarie 140 de lei, iar de Revelion este acelaşi preţ, cel de Crăciun fiind un pic mai mare, de 150 de lei/cameră/noapte. La vila Casa David, o cameră dublă matrimonială costă în această lună 140 lei/zi, iar pentru perioada 1 ianuarie – 30 aprilie, tariful este de 150 lei. La hotelul Noblesse, până pe 16 ianuarie preţurile sunt de 185 de lei pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus, iar pentru un apartament cu două camere, de 335 de lei. Nici patronii unităţilor de cazare din Sinaia nu se lasă mai prejos. “Pentru perioada 27-30 decembrie mai avem locuri, iar o cameră dublă costă 99 de lei, la fel ca în perioada 3-10 ianuarie de anul viitor. După 10 ianuarie e posibil să scadă un pic preţurile”, a declarat pentru Gândul reprezentantul hotelului Cerbul din Sinaia.

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…