Home Breaking News Stiri Externe Cel mai bogat cerşetor din lume: are casă de 3,5 milioane de $ (Video)

Cel mai bogat cerşetor din lume: are casă de 3,5 milioane de $ (Video)

2 min read
0
0
281

Cerşeşte la semafor, în Manhattan, de 17 ani. Unii şoferi îl recunosc, alţii nu. Este legendarul comedian american, zis Profesorul, Irwin Corey.

Irwin Corey are 97 de ani. El spune că cerşeşte pentru că aşa scapă de singurătate, iar cu banii adunaţi într-o săptămână, uneori şi 250 de dolari, finanţează un spital din Cuba. Agentul lui, care l-a reprezentat peste 50 de ani, spune însă altceva: “Pentru el cerşetoria e doar o altă formă de actorie”. Povestea lui, cel mai bogat cerşetor din lume, este relatată de New York Times.

Irwin Corey este o legendă. A avut o carieră strălucitoare pe Broadway, este şi acum invitat la show-uri de televiziune celebre, precum cel al lui David Letterman, l-a avut partener pe Woody Allen şi încă mai joacă în teatre sau în cluburi. Nici pomeneală să fie sărac. Apartamentul lui luxos din Manhattan face 3, 5 milioane de dolari. Dar de 17 ani umblă cu mâna întinsă şi cu un căruţ pe la semafoarele din Manhattan, oferindu-le şoferilor, contra a nişte mărunţiş, nişte ziare gratuite. “Îmi place să ajut oamenii”, spune el.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cel-mai-bogat-cersetor-din-lume-are-casa-de-3-5-milioane-de-video_878913.html#ixzz1al0tYwtr

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…