Home Breaking News Stiri Externe Cel mai gras om din lume a slăbit 300 de kilograme

Cel mai gras om din lume a slăbit 300 de kilograme

4 min read
0
0
325

Paul Mason, în vârstă de 51 de ani, a reuşit să slăbească 300 de kilograme de la cele 500 de kilograme pe care le avea.Considerat cel mai gras om din lume, Paul Mason, 51 de ani, a avut ambiţia să slăbească de la 500 de kilograme la puţin sub 200, el reuşind să dea jos un număr impresionant de kilograme în doi ani.

Britanicul Paul Mason a lucrat ca poştaş în oraşul său, iar pasiunea pentru mâncare a dobândit-o după ce tatăl său a decedat, iar mama sa i s-a îmbolnăvit. Obişnuia să consume de 10 ori mai multe calorii decât în cazul unei persoane cu o greutate normală: 20.000 de calorii pe zi. El dădea peste 50.000 de dolari pe an numai pe mâncarea nesănătoasă pe care o consuma. Evita să poarte haine pentru că îl incomodau.

Având multe kilograme în plus, el se deplasa cu dificultate, astfel că şi-a dat demisia de la locul de muncă.

paul mason

În urmă cu doi ani, Paul a decis să îşi facă o operaţie de liposucţie. La jumătate de tonă nu este uşor să ieşi din propria locuinţă, astfel că pompierii au fost chemaţi să îl scoată din casă demolându-i partea din faţă a casei sale şi să îl ia cu o macara din pat atunci când a mers la spital pentru o operaţie de hernie. Acum, el şi-a modificat structura casei pentru a nu mai avea probleme.

Operaţia a decurs bine, a slăbit 300 de kilograme, dar marea problemă rămâne pielea în exces ce a rămas în urma slăbirii.

Până când nu va ajunge la o greutate stabilă, medicii nu îl vor mai opera.

Paul Mason se deplasează acum cu un scaun cu rotile, motorizat, s-a apucat să scrie o carte despre slăbit şi alimentaţie, dar a început şi o afacere cu bijuterii.

Prin viitoarea operaţie, Paul speră că-şi va recăpăta viaţa înapoi şi se va reintegra în societate.

Costurile pentru cea de-a doua operaţie îl vor costa pe Mason în jur de 10.000 de dolari

SURSA: http://www.apropo.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…