Home Breaking News Stiri Externe Cel mai gras om din lume a slăbit 300 de kilograme

Cel mai gras om din lume a slăbit 300 de kilograme

4 min read
0
0
258

Paul Mason, în vârstă de 51 de ani, a reuşit să slăbească 300 de kilograme de la cele 500 de kilograme pe care le avea.Considerat cel mai gras om din lume, Paul Mason, 51 de ani, a avut ambiţia să slăbească de la 500 de kilograme la puţin sub 200, el reuşind să dea jos un număr impresionant de kilograme în doi ani.

Britanicul Paul Mason a lucrat ca poştaş în oraşul său, iar pasiunea pentru mâncare a dobândit-o după ce tatăl său a decedat, iar mama sa i s-a îmbolnăvit. Obişnuia să consume de 10 ori mai multe calorii decât în cazul unei persoane cu o greutate normală: 20.000 de calorii pe zi. El dădea peste 50.000 de dolari pe an numai pe mâncarea nesănătoasă pe care o consuma. Evita să poarte haine pentru că îl incomodau.

Având multe kilograme în plus, el se deplasa cu dificultate, astfel că şi-a dat demisia de la locul de muncă.

paul mason

În urmă cu doi ani, Paul a decis să îşi facă o operaţie de liposucţie. La jumătate de tonă nu este uşor să ieşi din propria locuinţă, astfel că pompierii au fost chemaţi să îl scoată din casă demolându-i partea din faţă a casei sale şi să îl ia cu o macara din pat atunci când a mers la spital pentru o operaţie de hernie. Acum, el şi-a modificat structura casei pentru a nu mai avea probleme.

Operaţia a decurs bine, a slăbit 300 de kilograme, dar marea problemă rămâne pielea în exces ce a rămas în urma slăbirii.

Până când nu va ajunge la o greutate stabilă, medicii nu îl vor mai opera.

Paul Mason se deplasează acum cu un scaun cu rotile, motorizat, s-a apucat să scrie o carte despre slăbit şi alimentaţie, dar a început şi o afacere cu bijuterii.

Prin viitoarea operaţie, Paul speră că-şi va recăpăta viaţa înapoi şi se va reintegra în societate.

Costurile pentru cea de-a doua operaţie îl vor costa pe Mason în jur de 10.000 de dolari

SURSA: http://www.apropo.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…