Home Breaking News Stiri interne Cel mai patriot sofer din Romania! L-a pus pe Eminescu pe TIR

Cel mai patriot sofer din Romania! L-a pus pe Eminescu pe TIR

3 min read
4
0
1,269

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de doua ori unic in Romania. In primul rand, datorita dotarilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din tara noastra si mai are doar trei “frati” in intreaga Europa. In al doilea rand, nimanui nu i-a trecut pana acum prin cap sa-si branduiasca masina cu imaginea poetului national al Romaniei, Mihai Eminescu.

VALOARE. Camionul este unic in Romania si a costat 240.000 de euro

Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane au fost atat de surprinsi ieri la vederea TIR-ului, incat l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe conducatorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depasise viteza legala si nu incalcase nicio regula de circulatie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului romanesc, Mihai Eminescu, alaturi de versurile “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/ Tara mea de glorii, tara mea de dor!”, iar pe spatele masinii indemnul “Nu uita ca esti roman!”. Gheorghe Vlase ne-a marturisit ca TIR-ul sau este unicat in Romania si chiar o raritate in Europa. “Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Sa stiti ca doar patru astfel de exemplare sunt in lume. Unul se afla in Spania, altul in Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a marturisit Vlase. El ne-a spus ca pentru branduirea masinii a mai dat inca 2.000 de euro. El mai vrea sa faca o alta prelata, de data aceasta cu Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”. Vlase ne-a mai spus ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele citite, asa cum au fost si cei de la ARR, care l-au si felicitat pentru o asa idee.

SURSA: http://www.cancan.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

4 Comments

 1. Baki Ymeri

  15 septembrie 2011 at 9:32 PM

  Daca am fi toti ca Gheorghe Vlase, Romania ar deveni Raiul Domnului pe pamant. Eminescu este sursa principala a inspiratiilor noastre si a mandriei de a fi roman. Mihai Eminescu este Mantuitorul Limbii Romane.
  Baki Tmeri,
  redactor sef al revistei Albanezul

  albanvoka@yahoo.com

 2. Baki Ymeri

  16 septembrie 2011 at 12:34 AM

  body
  Draga Bakiule,

  Daca ar sti si o strofa din Eminescu pe dinafara, ar fi si mai patriot! Am fost la ”Zilele Eminescu” din acest an la Liceul de Arte si meserii din Bucuresti. Montajul realizat de profesoara de romana, probabil, a fost ”citit!” de elevi de clasa a xi-a si a xii care nu stiau sa citeasca! O durere! Silabiseau cuvintele si le pronuntau pocit! Le-am spus de la obraz ce am avut de spus, dar cu cine sa te intelegi?

  Sa fii iubit si la fel de entuziast ! Merita sa-i dedicam soferului cate un poem! Domnia sa nu este un simplu sofer ci si un mare patriot roman si international.

  Pupici,

  Paula

 3. Baki Ymeri

  16 septembrie 2011 at 9:43 AM

  From: Milescu Victoria
  To: Alban Voka
  Sent: Friday, September 16, 2011 9:40 AM
  Subject: Re: Multumim pentru poza si vezi primul coment din acest articol!

  Bravo tie si bravo lui.
  Victoria Milescu

 4. Maria

  17 septembrie 2011 at 2:25 PM

  Domnule Vlase,

  Felicitari Domnule !Sunteti un om deosebit.D-na Udrea,in atatia ani de “domnie “n-a facut NIMIC,desi a cheltuit fara sa clipeasca milioane de euro (vezi frunza copiata de la altii etc.),pentru promovarea tarii si implicit pentru binele poporului.Cui aduna atata amar de avere,ca nu are copii ?” Cate biserici ai construit si cati copii nevoiasi ai infiat,madam ?” Dar s-o lasam pe aceasta creatura in plata Domnului!
  Domnule Vlase,meritati admiratia noastra,a tuturor oamenilor de bun simt.Pacat ca OAMENI ca dv.sunt din ce in ce mai rari,in conditiile unei societati corupte pana in maduva oaselor,unde goana dupa bani si afacerile veroase au ajuns la dimensiuni apocaliptice.
  Dumnezeu sa va aiba in paza oriunde v-ati afla !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…