Home Centru de divertisment in Poiana Brasov

Centru de divertisment in Poiana Brasov

6 min read
1
0
409

Opt piste de bowling, jocuri electronice, simulatoare, mese de biliard, zonă de alpinism în sală, teren de minigolf. La baza pârtiei Bradul, în spatele Complexului Capra Neagră, va fi amenajat un centru de divertisment necesar unei staţiuni de iarnă cum este Poiana Braşov. Municipalitatea a pregătit un proiect în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile în valoare de 43,8 milioane de lei. Proiectul va fi depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere. Centrul de divertisment va fi amenajat pe o suprafaţă de 15.000 mp. Clădirea va avea opt piste de bowling, jocuri electronice, simulatoare, mese de biliard, o zonă de alpinism în sală cu o înălţime de nouă metri şi trasee pentru copii şi adulţi şi alte spaţii multifuncţionale. În zona de club va fi amenajat un spaţiu special pentru copii. Accesul la aparate va fi asigurat prin cartele magnetice valorice. Pe lângă aceste facilităţi, în acest centru vor exista vestiare şi duşuri, accesul la acestea fiind făcut pe baza aceleiaşi cartele magnetice. La etajul clădirii vor predomina activităţile culturale, cu spaţii expoziţionale şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 165 de persoane, precum şi un teren de minigolf, pentru activităţi de recreere. Pe lângă clădirea în sine vor fi amenajate alei, zone verzi şi pistă pentru skating şi biciclete.

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Primăria vrea să amenajeze o zonă de distracţii în Poiana Braşov

 

Complexul de agrement va cuprinde, printre altele, o zonă de bowling şi biliard, o sală de căţărare, un spaţiu destinat expoziţiilor,  o sală de conferinţe şi un teren mini-golf. Azi, Consiliul Local a aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici aferenţi realizării obiectivului de investiţii.

Potrivit proiectului, clădirea va fi construită pe un teren de 15.000 de metri pătraţi, amplasat la poalele pârtiei de schi Bradul, în spatele complexului Capra Neagră, pe strada de acces a Hotelului Sportul şi a telefericului Capra Neagră.

La parterul clădirii va fi zona club bowling – biliard, care va fi deschisă către pârtia de schi. În această zonă vor fi amenajate opt piste de bowling profesionale şi trei mese de biliard.

Nu au fost uitaţi nici cei mici, care vor avea la dispoziţie un minibowling cu două piste şi jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public.

Tot la parter va fi amenajată şi o sală de căţărare, cu o înălţime de 9 metri, pentru a se putea realiza pereţi de căţărare cu grade de dificultate şi de tipologii diferite, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Sala va fi dotată cu vestiare şi duşuri. Accesul se va face prin cartele magnetice, numai de către persoanele care au cumpărat biletul de acces la sală.

Complexul de lucrări va cuprinde şi amenajări exterioare, cum ar fi zone verzi, alei pietonale şi carosabile sau teren pentru skate şi biciclete.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. Dida

    5 iunie 2012 at 2:21 PM

    Oameni buni…lumea se duce la schi nu stricati partia pentru bowling…..nam auzit o idiotenie mai mare ca asta ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…