Home Centrul de Tineret Brasov

Centrul de Tineret Brasov

5 min read
0
0
282

Centrul de Tineret Brasov este un proiect al Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului Brasov, creat special pentru tinerii din orasul nostru si finantat de Ministerul Tineretului si Sportului si Programul ” Tineret “. Proiectul este realizat in colaborare cu structurile asociative de tineret din Brasov.

Centrul de Tineret Brasov va oferi tinerilor o alternativa. O alternativa pentru petrecerea timpului liber, pentru informare si chiar o alternativa in domeniul educatiei : educatia nonformala. Va fi un loc de intalnire si recreere, unde tinerii vor putea beneficia si de consultanta, cursuri, informatii utile, acces la Internet.

Centrul de Tineret este o structura flexibila care se va adapta in permanenta cerintelor tinerilor brasoveni. Pentru inceput, serviciile oferite in cadrul Centrului de Tineret Brasov vor fi :
* consultanta in domeniul psihologic, psihoterapie de grup, grupuri de optimizare a personalitatii
* consultanta si informatii in domeniul educatiei pentru sanatate, educatiei contraceptive si sexuale, droguri
* consultanta privind cariera
* consultanta pentru cei care doresc sa-si infiinteze o asociatie / organizatie de tineret ; consultanta pentru proiecte de tineret
* informatii despre structurile asociative de tineret, programele Ministerul Tineretului si Sportului, Eurotin, structuri europene,programe europene pentru tineret
* acces la PC si Internet, biblioteca electronica
* diferite cursuri, in functie de optiunile tinerilor
* atelier de creatie artistica si populara

Centrul de Tineret Brasov va gazdui de asemenea expozitii ale tinerilor, concerte, alte manifestari culturale si / sau de tineret.

Centrul de Tineret va fi ” casa ” organizatiilor de tineret din Brasov – loc de instruire, consultanta si desfasurare a principalelor activitati de tineret cu caracter local.

Centrul de Tineret Brasov functioneaza in sediul Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului Brasov din Str. Suisul Castelului Nr. 1-3 (telefon : 478803, e-mail : bratin@xnet.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Pana acum si-au manifestat interesul sa devina parteneri ai Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului Brasov in acest proiect : Crucea Rosie Brasov, SPER – Filiala Brasov, Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei – Centrul Local Brasov, Asociatia AtelieR Brasov, Eco Clubul Montan Carol Lehmann Brasov, Grupul Local de Initiativa Corona, Liga pentru Apararea Drepturilor celor Tineri Brasov. Voluntarii acestor asociatii, alaturi de cei de la Asociatia Fluierasul, Liga Femeilor Brasov, AIESC Brasov si cateva alte organizatii de tineret brasovene – au participat activ la amenanjarea Centrului de Tineret, iar DTSJ Brasov doreste sa le multumeasca si pe aceasta cale.

Cu ocazia deschiderii oficiale din 10 aprilie – care a avut loc in prezenta ministrului tineretului si sportului, secretarului de stat din Ministerul Tineretului si Sportului, prefectului judetului, altor oficialitati locale, invitatilor din tara – a avut loc si prima manifestare gazduita de Centrul de Tineret Brasov: Targul / Carnavalul Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret, actiune organizata de Directia pentru Tineret si Sport a Judetului Brasov in colaborare Eco Clubul Montan Carol Lehmann Brasov.
In 13 aprilie, la Centrul de Tineret Brasov, Fundatia HOPE’87 din Austria a acordat premiile pentru cele mai bune planuri de afaceri intocmite de tinerii care au participat la Cursul de Management al Micilor Afaceri pentru Tinerii Intreprinzatori

SURSA: http://www.kronsport.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…