Home Stiri Recomandate Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sinaia este unul dintre cele mai active din țară

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sinaia este unul dintre cele mai active din țară

3 min read
0
0
697

Peste 13.000 de persoane au trecut, în 2018, pragul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Sinaia. Cele mai solicitate informații au fost legate de modalitatea de petrecere a timpului liber, obiective turistice, dar și informații utile legate de cazare, transport intern și pe cablu.

Dintre cei 13.173 de turiști care s-au prezentat la CNIPT, 6301 au fost români, iar 6872 străini veniți din Israel, Spania, Italia, Franța, Germania, Anglia, Statele Unite ale Americii, China. În principal, vizitatorii sunt interesați de activitățile pe care le pot avea în cocheta stațiune, dar și ce pot vizita, informații despre castele, unde pot mânca bine, unde se pot distra etc. Totodată, fiind vorba de o zonă montană, interes există și pentru traseele turistice, dar și pentru transportul pe cablu sau starea pârtiilor, pe timpul iernii.

Numărul celor care intră într-o astfel de centru pentru a se informa este pe an ce trece mai mare. Dacă în 2015, numărul a fost de 4.398, în 2016, această cifră s-a dublat, ajungând ca în 2018 să fie cea prezentată mai sus. Adresabilitatea cea mai mare este în timpul verii, dar și iarna.

Momentan, activitatea CNIPT Sinaia este asigurată de o singură persoană, Paul Popa, directorul Centrului, un om extrem de dedicat meseriei sale și care se ocupă de promovarea stațiunii de pe Valea Prahovei de aproape trei decenii.

Cunoaște în detaliu istoria, geografia și poveștile zonei, vorbește cursiv trei limbi străine și este o gazdă extrem de primitoare pentru cei care trec pragul Centrului. Doar că și-ar dori un coleg care să-l ajute în activitatea sa și speră ca la concursul pentru agent de turism să se prezinte persoane pregătite și dornice să descopere frumusețea acestui job.

Angajări la Sinaia! Turismul sinăian caută un agent care să-l promoveze

CNIPT Sinaia este deschis de luni până duminică, între orele 9-17.

SURSA: https://www.observatorulph.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…