Home Cetatea Eterna cucerita de tenorul Romeo si soprana Julia Saleno

Cetatea Eterna cucerita de tenorul Romeo si soprana Julia Saleno

3 min read
0
0
394

Rodica Elena Lupu

După ce in primavara acestui an romanii nostri au facut furori pe Broadway, la New Orleans si Las Vegas, Romeo si Julia Saleno au cucerit Roma. Primul cuplu de pop-opera, Romeo si Julia Saleno au susţinut pe 12 august 2011, primul dintre concertele organizate la Roma, sub egida Festivalului Callatis. Evenimentul a avut loc in Piazza Campidoglio din centrul istoric al Romei, intre Piazza Venezia si Colosseum.  Scena, în aer liber, pe care s-a cantat a fost amplasata în fata Palatului Senatorial (Palazzo Senatorio), sediul principal al grandioasei „Comune di Roma”, intre Palazzo Nuovo şi Palazzo dei Conservatori, ce gazduiesc Muzeele Capitoline.

Evenimentul a adunat un public numeros pe Colina Capitolina, provenit din diferite colturi ale lumii, predominand romanii din tara si diasporă. „Am fost impresionati de primirea entuziasta a publicului. Am ales sa deschidem programul cu un cantec compus de noi, intitulat ‘Ragazzo, ragazza’, ce a antrenat multimea si s-au bucurat de ovatiile celor prezenti la eveniment. A urmat un Medley Italian (‘Funiculi, Funicula’, ‚O sole mio’, ‚Tarantella napoletana’) pe care s-a aplaudat continuu.

Ni s-au cerut bisuri, dintre care amintesc ‘We are the Champions’, piesa compusă de regretatul Freddy Mercury si ‚imnul prieteniei’, asa cum îmi place mie sa-l numesc: ‚Amigos para siempre!’”, ne-a spus Julia Saleno. „Cu toate ca am petrecut cu fanii pana in zori, a doua zi ne-am desfatat amandoi in valurile marii, am inotat si am alergat pe faleza de la Lido di Ostia, plaja Romei, ca sa fim în forma maxima de sarbatoarea Sf.Maria, cand am cantat, din nou, la Roma, de aceasta data în sala de concerte de 2.000  de locuri de la Ergife. Suntem nespus de bucurosi ca am avut alaturi rude apropiate, prieteni, romani si italieni iubitori ai frumosului si nu in ultimul rand am fost aplaudati de juniorul familiei, Dorian Saleno, fiul nostru.

Un important merit în reuşita noastra l-a avut asistentul nostru personal Mario, care s-a ocupat de noi si a impartit CD-uri admiratorilor”, ne-a spus si Romeo Saleno, partenerul de scenă şi de viaţă al Juliei. Evenimentul a fost filmat şi va fi transmis pe National TV.

Rodica Elena Lupu

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…