Home China Town la Afumaţi. Chinezii investesc 100 de milioane de euro într-un proiect imobiliar

China Town la Afumaţi. Chinezii investesc 100 de milioane de euro într-un proiect imobiliar

2 min read
0
0
615

Firma China Town România, controlată de investitori chinezi, construieşte un proiect imobiliar cu acelaşi nume la Afumaţi, în apropiere de Bucureşti, investiţie de peste 100 de milioane de euro, transmite Mediafax.

China Town România a finalizat în prima etapă a proiectului cinci linii de magazine de tip showroom, amenajate în nouă hale care cuprind 350 de spaţii comerciale moderne, iar până în luna februarie 2011 se vor ridica încă trei hale, care vor conduce la deschiderea unui total de 1.240 de magazine, cu o investiţie de 41 milioane euro, potrivit unui comunicat al Camerei de Comerţ şi Industrie Chineză-Română.

Pentru a doua etapă, pentru care investitorii vor aloca peste 50 de milioane de euro şi care va fi finalizată în perioada 2011-2013, lucrările vor fi iniţiate mâine.

Proiectul urmează să cuprindă locuinţe, precum şi spaţii verzi, alei, şcoli, grădiniţe, magazine, restaurante şi depozite.

În urmă cu peste doi ani şi grupul Niro, controlat de omul de afaceri Dumitru Nicolae, a anunţat construcţia unui proiect China Town, care ar fi trebuit să cuprindă spaţii comerciale totalizând 300.000 de metri pătraţi, o zonă permanentă de expoziţie de 100.000 de metri pătraţi, un hotel şi o clădire de birouri, aproximativ 600 de apartamente, un mall şi clădiri specifice proiectelor China Town din străinătate.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…