Home Chinezii, invitati sa construiasca autostrada Comarnic-Brasov

Chinezii, invitati sa construiasca autostrada Comarnic-Brasov

2 min read
0
0
173

Invitaţia a fost lansată de ieri, la Forumul de afaceri româno-chinez, organizat la sediul Consiliului Chinei pentru Promovarea Comerţului International, de premierul Emil Boc.

Mai exact, Emil Boc i-a invitat pe investitorii chinezi să participe la licitaţiile pentru construcţia mult aşteptatei autostrăzi Comarnic-Brasov, după ce contractul cu asocierea Vinci-Aktor a fost reziliat, informează Agerpres.

„Sunt pregătite şi în pregătire lucrări de infrastructură în domeniul transporturilor rutiere în parteneriat public-privat, unde investitorii din China sunt aşteptaţi să participe la realizarea acestor proiecte, dacă vorbim despre centura ocolitoare a capitalei României, de alte proiecte în regim de parteneriat public-privat, precum autostrada Sibiu-Piteşti sau Comarnic-Braşov, acestea sunt doar câteva din obiectivele mari de investiţii în domeniul rutier. Sunt convins că şi tronsoane din Autostrada Transilvania, în viitor, vor fi realizate în regim de parteneriat public-privat”, a spus Emil Boc, citat de Agerpres.

Pe 4 august, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anunţat ca Bechtel va renunţa la construcţia a şase tronsoane din Autostrada Transilvania, lucrări pe care statul le va scoate din nou la licitaţie.

SURSA: http://www.brasov.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…