Home Clubul de Echitatie Robin Hood la Bucuresti si pe Valea Prahovei

Clubul de Echitatie Robin Hood la Bucuresti si pe Valea Prahovei

3 min read
0
0
938

Clubul de echitatie Robin Hood a luat nastere in anul 2008, iar in prezent are doua locatii: Clubul de Echitatie Bucuresti-Potigrafu si Clubul de Echitatie Comarnic de pe Valea Prahovei.

Incepem introducerea prin a va sublinia faptul ca acest proiect a luat fiinta din dragostea noastra fata de cai si NU ca un business. Acesta este cel mai solid argument care ne poate recomanda in fata dumneavoatra. Iubim caii, ne place sa-i crestem si sa-i ingrijim, sa-i educam si sa scoatem tot ce este mai bun din ei.

Clubul de echitatie Robin Hood a luat nastere in anul 2008 , iar in prezent are doua locatii: Clubul de Echitatie Bucuresti-Potigrafu ( localizat pe DN1 ) si in Clubul de Echitatie Valea Prahovei ( Comarnic).

Locatia unde sunt amenajate Padocurile lui Robin Hood , reprezinta un mare atuu al nostru :

  • Robin Hood Bucuresti : Padocul din locatia Potigrafu-Gorgota este imprejmuit de peste 1400 ha de padure unde se si organizeaza cursuri de calarie (cursuri de echitatie). Locatia este relativ aproape de BUCURESTI si PLOIESTI fiind situata la jumatatea distantei dintre cele doua localitati , cu intrare de pe DN1 .
  • Robin Hood Comarnic : Padocul din locatia Comarnic este situat intr-o zona retrasa , in mijlocul naturii , cu multa liniste si peisaje mirifice.

Va oferim servicii de:

Clientii fideli au ocazia sa-si procure abonamente lunare sau trimestriale. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.robinhood.ro.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…