Home Breaking News Codul galben de temperaturi scazute, instituit de A.N.M., ramane in vigoare pana duminica

Codul galben de temperaturi scazute, instituit de A.N.M., ramane in vigoare pana duminica

3 min read
0
0
164

Ger fara ninsoare …

Potrivit acestuia, minimele termice vor evolua, noaptea, intre -25 si – 15 grade Celsius.

In aceasta dimineata, cele mai scazute temperaturi se inregistrau la Sinaia si Cheia (judetul Prahova), – 20 de grade Celsius, urmate de Alexandria, Iasi si Suceava, – 18 grade Celsius.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta o serie de drumuri inchise. Printre acestea se afla autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti – Fetesti, DN 22 Ramnicu Sarat – Braila, DN 23 Focsani – limita judetului Braila si DN 3 Lehliu Gara – Ostrov.

De asemenea, o portiune a soselei de centura a Capitalei, intre Jilava si Bragadiru, a fost din nou inchisa.

Printre arterele cu circulatie ingreunata se numara autostrada A2 pe tronsonul Fetesti – Cernavoda, precum si DN 3 pe portiunile Bucuresti – Lehliu si Basarabi – Constanta.

De asemenea, sunt inchise sapte tronsoane de cale ferata din estul Munteniei, unde se asteapta interventia mijloacelor de deszapezire.

Pentru zona Municipiului Bucuresti sunt prognozate, astazi, temperaturi intre -14 si -8 grade Celsius, cu intensificari slabe ale vantului.

In aceasta dupa-amiaza, la ora 17.30, la Guvern este programata o reuniune a Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, cu participarea premierului Mihai Razvan Ungureanu.

Bucurestenii trebuie sa aiba rabdare

Societatea REBU, responsabila cu deszapezirea in Sectorul 4 al Capitalei, promite sa rezolve cat mai repede situatia. „Facem un apel pentru intelegere din partea bucurestenilor deoarece in aceasta perioada prioritatea o reprezinta fluenta traficului pe marile bulevarde si in intersectiile aglomerate. Vom depune toate eforturile pentru a curata toata zapada si gheata existente si vom ramane in continuare in alerta dat fiind ca meteorologii anunta caderi abundente de zapada la sfarsitul acestei saptamâni”, a declarat Gabriel Radu, director general REBU.

Mihai Diac
Foto: www.omarpluto.info
SURSA: http://www.green-report.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…