Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Sahistul sinaian Alexandru Negulescu locul III la Campionatul Naţional Şcolar

Sahistul sinaian Alexandru Negulescu locul III la Campionatul Naţional Şcolar

2 min read
0
0
266

Sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi a Federaţiei Române de Şah, în perioada 6-14.01.2012 s-a desfăşurat, la Călimăneşti, Campionatul Naţional Şcolar de Şah.

Directorul de turneu, Elisabeta Polihroniade, a structurat competiţia pe distanţa a 9 runde/sistem elveţian. În finală au participat cei mai valoroşi şahişti juniori din România, lupta pentru obţinerea medaliilor naţionale fiind aprigă.

Clubul nostru a fost reprezentat de şahistul de categoria I Alexandru Negulescu (posesor al unui rating internaţional de peste 1600 de puncte.) care, în urma unei prestaţii de excepţie pe eşicher, a obţinut locul al III-lea şi medalia de bronz, cu 7,5 p/9. Acest rezultat deosebit dă dreptul sportivului nostru de a reprezenta România în competiţii internaţionale.

Clubul CARPAŢI se poate mândri şi cu performanţele altor copii care au debutat în competiţii naţionale la vârste fragede (7-10 ani) şi au obţinut locuri fruntaşe. Printre viitorii campioni îi putem aminti pe Robert Grozea, Andrei Neculai, Andrei Păun, Sebastian Veer, George Savu şi mulţi alţii ca ei, copii care se pregătesc în cadrul clubului ca să reprezinte cu succes SINAIA.

Liviu Coman – antrenor

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…