Home Colegiul “Nicolae Grigorescu” a castigat Memorialul “Mihai Pastor”

Colegiul “Nicolae Grigorescu” a castigat Memorialul “Mihai Pastor”

3 min read
0
0
403
Luni dimineaţă, după ora 9.00, la sala de sport a Grupului Şcolar Energetic din Câmpina a început ediţia a XVI-a a Memorialului “Mihai Pastor” la baschet pentru elevi din ciclul liceal. S-au înscris cinci echipe în competiţia masculină – Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”, Colegiul Tehnic “Constantin Istrati”, Grupul Şcolar Energetic, Grupul Şcolar Forestier şi grupul Şcolar Construcţii de Maşini. Turneul a început cu un meci preliminar între echipele Colegiului “Istrati” şi Grupului Şcolar Construcţii de Maşini, învingătoarea urmând a se califica în semifinale, acolo unde echipele Colegiului “Grigorescu” şi Grupului Şcolar Energetic sunt capi de serie.

În întrecerea feminină s-au înscris trei echipe – Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”, Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” şi Grupul Şcolar Energetic, partidele derulându-se în sistem turneu, fiecare cu fiecare.

La festivitatea de deschidere au fost prezenţi apropiaţi ai lui Mihai Pastor, inclusiv soţia acestuia, directorului Grupului Şcolar Energetic, prof. Stan Sârbu, alţi prieteni ai lui Mihai Pastor – printre care Ion Mircea – dar şi oficialităţi, în frunte cu Mihai Dulă, preşedintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Local, organism care a contribuit la susţinerea acestei manifestări cu suma de 4.000 lei.
Rezultatele întrecerii feminine
Energetic – Petrol 14-5
Grigorescu – Energetic 22-7
Grigorescu – Petrol 36-14
Rezultatele întrecerii masculine
Meci preliminar
Petrol – Mecanică II 6-19
Semifinale
Mecanică II – Grigorescu 19-38
Energetic – Forestier 19-10
Finala mică
Mecanică II – Forestier 14-18
Finala
Grigorescu – Energetic 53-16
Echipa Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu“ a câştigat marele trofeu în cadrul ediţiei a XVI-a a Memorialului „Mihai Pastor“ la baschet, după ce a învins atât în întrecerea feminină, cât şi în cea masculină.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …