Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Comandament de iarnă la Sinaia / Vezi ce măsuri a adoptat administrația locală

Comandament de iarnă la Sinaia / Vezi ce măsuri a adoptat administrația locală

3 min read
0
0
351

Ca urmare a ninsorilor abundente din data de 24 ianuarie si a avertizării meteorologice anunţate pentru intervalul 25-26 ianuarie, Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia a convocat de urgenţă Comitetului de iarnă în vederea asigurării serviciului de permanenţă şi a respectării planului de deszăpezire a oraşului şi a menţinerii viabilităţii drumurilor publice de pe raza localităţii.

„Dacă pentru domeniul schiabil zăpada abundentă este binevenită, pe de altă parte pentru traficul rutier şi pietonal aceasta constituie o problemă. Am verificat personal majoritatea zonelor din oraş şi nu sunt foarte mulţumit de cum se desfăşoară acţiunea de deszăpezire. Astfel, am solicitat tuturor celor care fac parte din Comitetului de iarnă să se implice şi mai mult şi să ia toate măsurile ce se impun în această situaţie. În ceea ce priveşte autoritatea locală vom face tot ce este posibil. Am stabilit împreună cu operatorul care efectuează deszăpezirea oraşului să acţioneze prompt şi la capacitate maximă, însă fac apel la cetăţeni şi la societăţile comerciale din oraş să dea dovadă de spirit civic prin deszăpezirea zonelor din jurul imobilelor pe care le deţin” a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

În urma întâlnirii Comandamentului de iarnă, Primăria oraşului Sinaia a somat Secţia Drumuri Naţionale Prahova ca în cel mai scurt timp să aducă la starea de viabilitate DN 71 (Sinaia-Târgovişte).
De asemenea, Primăria oraşului Sinaia a solicitat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova luarea unor măsuri care se impun în vederea restricţionării temporare a circulaţiei rutiere pe Drumul Cotei şi Poliţiei Staţiunii Sinaia implicarea în vederea bunei desfăşurări a acţiunii de deszăpezire în intersecţiile şi pe străzile blocate de autoturisme.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…