Home Competiţie de fotbal organizată de Primăria Sinaia

Competiţie de fotbal organizată de Primăria Sinaia

3 min read
0
0
506

Primăria oraşului Sinaia în parteneriat cu Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, organizează în perioada 21 mai – 19 iunie 2011, Liga de Fotbal, ediţia a II-a, o competiţie pentru amatorii sinăieni. Ceremonia de deschidere va avea loc sâmbătă, 21 mai, orele 12,00 la Colegiul “Mihail Cantacuzino” – Baza Sportivă, unde se vor desfăşura şi meciurile.
Vlad Oprea: “Liga de Fotbal ne-a adus bucuria de a retrăi frumuseţea spiritului de echipă şi a fair-play-ului. Cei 216 jucători înscrişi confirmă succesul primei ediţii şi dorinţa de a fi din nou în teren. Am convingerea că şi de această dată galeriile vor fi prezente indiferent de cum va fi vremea şi îşi vor susţine echipele favorite. Sper ca fiecare să respecte regulamentul competiţiei şi toţi să ne bucurăm de aceste zile pe care le vom petrece împreună. ”
La şedinţa tehnică din data de 17 mai vor fi trase la sorţi cele 18 echipe înscrise şi se vor stabili grupele conform regulamentului şi sistemului de desfăşurare a competiţiei. Fiecare echipă va fi compusă din 7 jucători şi 5 rezerve.
La fiecare sfârşit de săptămână, în pauzele meciurilor vor avea loc demonstraţii de karate, role şi de lupte, iar din galeriile echipelor nu vor lipsi majoretele.
Toţi jucătorii vor primi echipamente, premii în valoare de 4000 de euro şi multe surprize.
De asemenea, se vor acorda şi multe premii speciale pentru: cel mai tânăr jucător, cel mai vârstnic jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, cea mai bună galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucător şi titlul de golgheter.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…