Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Concert: Gastromusic’n Kuib la Sinaia

Concert: Gastromusic’n Kuib la Sinaia

4 min read
0
0
246

Concert Jazz n’Kuib, o seara de funk si jazz la Sinaia, sambata 19 noiembrie 2011, in cadrul unei seri ce va va da si prilejul sa va bucurati de ceva mancaruri la ceaun marca Papa la Soni.

Dupa ce am organizat primul concert si prima lansare de carte, am prins gustul. De ce? Pentru ca ne-au placut oamenii care au intrat in acest vis (protagonisti si spectatori), ne-a placut atmosfera pentru ca si voua v-a placut si pentru ca am vrea sa va (re)vedem inKuib!
Asa ca, am pregatit un nou concert de jazz … de data aceasta va fi “asortat” si cu ceva mancaruri la ceaun marca Papa la Soni, nu de alta dar daca tot vine iarna, sa ne amintim cu drag de vara si de Vama Veche. Bineinteles ca nu l-am lasat singur pe Soni sa pregateasca, Vali, cheful nostru, a intrat si el in joc (ca tot a scris atat de frumos Cristina Mazilu despre el in GoodFood editia noiembrie 2011 si asta il obliga) astfel incat, la final, va fi o combinatie de savoare si muzica … deci “Gastromusic’n Kuib!“.
Daca tot am vorbit despre savoare, sa va povestesc cate ceva si despre protagonistii de sambata 19 noiembrie 2011:
Jimmy CserkeszAlex MunteanuPetra si Michael Acker sunt unii dintre muzicienii care au readus Funk-ul pe scenele romanesti. Petra, Michael si Alex au facut parte intre 2005 si 2010 din trupa « The Others », cu care au concertat prin tara si la festivaluri insemnate, iar Jimmy este fondatorul formatiei « Slang », poate cea mai notorie formatie de acest gen de la noi. Impreuna dau forma unui nou proiect muzical care este completat de un tanar pianist – Toma Dimitriu, la randul sau familiar in mediul romanesc de jazz. Exprimarea celor cinci se definitiveaza intr-un jurnal muzical savuros.
« The Power of 5 » va propune sa creeze un spatiu unde sa va simtiti liberi si creativi, intr-o atmosfera familiara alaturi de ei.
Intrare: 15 lei
La acest eveniment fumatul este permis, … dar afara, pe mica terasa, la caldura sobelor (de exterior). Nu va faceti griji, se va face si pauza in timpul concertului.
Rezervari: 0244.310.302 / 0732.127.737
Seria de evenimente Jazz ‘n KUIB este pregatita după o reteta Jazz ETnIKA, festivalul de jazz si nu numai care a debutat in aceasta vara la Papa la Soni in Vama Veche.
Concert Jazz n’Kuib, funk si jazz la Sinaia, sambata 19 noiembrie 2011, in cadrul unei seri ce va va da si prilejul sa va bucurati de ceva mancaruri la ceaun marca Papa la Soni.
La sfarsitul saptamanii viitoare are loc un interesant concert world music.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…