Home Breaking News Stiri Exclusive Concertele Hristu vă invită la “Rezistenta memoriei”

Concertele Hristu vă invită la “Rezistenta memoriei”

2 min read
0
0
449

Compozitori evrei şi muzica nouă…

Un eveniment muzical în premieră ce include lucrări din anii 1980 scrise de compozitorii români de origine evreiească Anatol Vieru, Miriam Marbe, Fred Popovici, în interpretarea Cvartetului Florilegium.

Spectacolul va avea loc marţi 25 octombrie 2011, orele 18:55, la Teatrul Excelsior din Strada Academiei Nr. 28 şi este organizat împreună cu Comunitatea Evreilor Bucureşti. Partener este Sigma TV. Evenimentul se înscrie în şiragul de manifestări derulate de-a lungul întregului an 2011 sub genericul F.C.E.R. 75 – 75 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România.

Sponsor Principal este New Kopel Group, iar Crama Rotenberg, Granini şi Tnuva oferă cu generozitate vinuri roşii, sucuri şi băuturi pe bază de lapte la cocktailul ce va urma spectacolului. Concertul va fi înregistrat audiovizual pentru a fi  publicat în scop promoţional pe CD şi DVD şi va fi difuzat de Sigma TV şi de alte staţii de televiziune interesate, din Israel şi din alte ţări.

Spectatorii care doresc să susţină financiar costurile de producţie audiovizuală o pot face prin Donaţii şi prin Contracte de Sponsorizare. Donatorii generoşi vor primi în dar exemplare CD şi DVD, iar numele lor vor fi incluse în Lista de Sponsori şi Mecena ataşată suportului audiovizual.

Pentru rezervări de locuri, Donaţii şi Sponsorizări vă rugăm să-l contactaţi pe
Domnul Mihai Hristu
Intendent al Concertelor Hristu
Telefon +40 761 323780
E-Mail: mihaihristu@gmail.com
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…