Home Concurs: Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!

Concurs: Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!

2 min read
0
0
278
Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns la jumatatea perioadei de inscriere. Dupa 3 luni sunt inscrisi in competitie 856 de liceeni din intreaga tara. 3987 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde) au fost evaluate pana acum de juriul condus de omul de cultura Radu herjeu, directorul Festivalului.
La sfarsitul lui decembrie au fost desemnate creatiile semifinaliste ale lunii: 33 de poezii, 27 de fotografii alb-negru, 39 de fotografii portret, 30 de fotografii diverse si 20 de fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va intampla abia dupa incheierea inscrierilor, adica dupa 31 martie 2011.
Asadar, inscrierile continua, si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt.
Cuantumul premiilor la cele 3 sectiuni va fi de cel putin 15000 RON.
Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro
Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca, pentru ca “Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!”

Foto: Roxana-Maria Buta, semifinalista LicArt Coegiul. Naţional “Andrei Şaguna”, Braşov

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…