Home Concurs Naţional de sărituri peste obstacole

Concurs Naţional de sărituri peste obstacole

4 min read
0
0
225

CONCURS NAŢIONAL DE SĂRITURI PESTE OBSTACOLE FINALELE NAŢIONALE CRITERII DE VÂRSTĂ FINALA NAŢIONALĂ CONCURS COMPLET CUPA AMAZOANELOR la FORŢĂ CÂMPINA 15–17 Octombrie 2010.

Clubul Sportiv Sport Horse din Câmpina (www.sporthorse.ro), una dintre cele mai importante baze hipice din sudul României, împreună cu Primaria Municipiului Câmpina şi Federaţia Ecvestră Română, organizează, în perioada 15–17 octombrie, la Câmpina, FINALELE NAŢIONALE de SĂRITURI PESTE OBSTACOLE pentru caii de 5 ani, 6 ani, respectiv 7 ani, FINALA NAŢIONALĂ de CONCURS COMPLET 2, şi CUPA AMAZOANELOR la FORŢĂ . Preşedinte de Onoare al Competiţiei este Horia Tiseanu, primarul municipiului Campina.
Prin comparaţie cu ediţia de anul trecut, acest ultim concurs al anului aduce nou probele de Concurs Complet (Dresaj, Obstacole şi Cross), precum şi Proba de Forţă feminină, respectiv Cupa Amazoanelor la Forţă.
“Anul acesta la Câmpina au fost organizate cinci competiţii Naţionale şi una Internaţională, poziţionând Baza Hipică Sport Horse ca cel mai mare organizator de competiţii ecvestre din România, în anul 2010. Acesta este un salt faţă de anul trecut, mai ales pentru că pe viitor ne dorim să menţinem acest statut, iar prin nivelul competiţiilor să crescă atât din punct de vedere al participării sportivilor, cât şi din punctul de vedere al vizibilităţii acestui sport nobil.”, a declarat Lt.Col.(rez) Gheorghe Nicolae, antrenor şi vicepreşedinte al Clubului Sport Horse.
Pentru mai multe detalii referitoare la regulamentul şi Avantprogramul acestei competiţii, vă rugăm să copiaţi linkul următor:
http://www.ecvestra.ro/2010/doc/finala_criterii_2010.v6.doc

Sporthorse Câmpina
Înfiinţată în 2008, baza hipică Sporthorse Câmpina deţine un număr de 12 cai de sport destinaţi concursurilor de sărituri peste obstacole şi 4 cai pentru agrement. În numai 2 ani de la înfiinţare, Sporthorse Câmpina include în palmaresul său 7 competiţii naţionale şi o competiţie internaţională. Sporthorse Câmpina organizează concursuri de obstacole şi dresaj, probă completă, oferă servicii de pensiune de cai şi organizează licitaţii de cai. De asemenea, Sporthorse Câmpina a creat o linie de servicii destinate amatorilor, care include cursuri de călărie, excursii în natură, turism ecvestru şi sesiuni de Fun Building Corporate.

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…