Home Concurs pentru copiii saraci, cu talent artistic

Concurs pentru copiii saraci, cu talent artistic

2 min read
0
0
178

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) lanseaza concursul national Olimpiada Copiilor “Pentru Viitor”. Competitia face parte din Anul european pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale in Romania, al carui scop il reprezinta cresterea gradului de constientizare a opiniei publice cu privire la problematica saraciei si excluziunii sociale.

Olimpiada „Pentru viitor” se adreseaza copiilor care provin din medii defavorizate, dar manifesta talente artistice deosebite. In acest fel sunt create premisele pentru ca acesti copii sa devina adulti cu competente profesionale sporite care sa ii ajute sa depaseasca situatia de saracie cu care se confrunta familiile lor.

Olimpiada copiilor „Pentru viitor” este un concurs de aptitudini (nu de cunostinte scolare), pentru copiii care au varsta intre 10 – 14 ani, avand o situatie familiala precara sau aflati intr-o situatie de risc de excluziune sociala. Participantii la concurs au fost selectati de Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din fiecare judet.

Olimpiada se desfasoara in perioada 16 septembrie – 15 octombrie 2010, in mai multe etape, cuprinzand o faza regionala si una nationala. Probele vizeaza aptitudinile personale ale concurentilor, talentele individuale si modul in care se pot exprima prin limbajul artistic si prin initiativele personale.
In timpul etapelor Olimpiadei Copiilor „Pentru Viitor”, juriile vor fi formate din ambasadorii Anului European 2010 in Romania (Leslie Hawke, Catalin Zamfir, Narcisa Cumpana, Matei Ghigiu), reprezentanti oficiali ai Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, autoritati publice, elevi premiati ai scolilor de arta, precum si personalitati publice de mare notorietate.

SURSA: http://www.avocatnet.ro
CONCURS OLIMPIADA COPIILOR “PENTRU VIITOR”


–         Descriere concurs
–          Regulament concurs
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…