Home Copiii de la Centrul de Zi Agigea, in excursie la Poiana Brasov

Copiii de la Centrul de Zi Agigea, in excursie la Poiana Brasov

2 min read
0
0
143

Două grupuri de şase, respectiv şapte copii de la Centrul de Zi Agigea au fost declarate câştigătoare ale unei excursii de cercetaşi la Poiana Braşov, ca urmare a participării la Concursul „Tabăra Mea“, desfăşurat de Organizaţia Naţională „Virgil Oniţiu“ – Filiala Braşov.

Primul grup, intitulat „Cercetaşii României“, sub îndrumarea educatoarei Nicoleta Martin, a plecat în tabără în perioada 1 – 3 septembrie. Potrivit directorului Centrului de Zi Agigea, Ana Maria Constantin, grupul format din copii cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani s-a bucurat de întâlnirea cu muntele chiar dacă vremea nu a fost tocmai bună.

Cel de-al doilea grup, intitulat „Muschetarii“, a fost coordonat de psihologul Andreea Vasile. Copiii, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, au fost fascinaţi de peisajul montan încă de la momentul sosirii în Poiană. „Ambele grupuri de copii s-au bucurat de zilele petrecute la munte, mai ales că scopul taberei a fost unul nou pentru ei: cercetăşia. Pentru prima dată în viaţă, copiii au fost puşi în situaţia de a realiza o serie de sarcini extrem de importante – de a găsi locuri, animale şi plante specifice Poianei Braşov. Au fost zile deosebite în care cu toţii şi-au pus în valoare abilităţile de cercetaşi, de artişti şi mai ales de voluntari“, a precizat directorul Ana Maria Constantin. Clubul Rotary Cetatea Tomis a fost sponsorul principal al Centrului de Zi Agigea, punându-le la dispoziţie copiilor echipament potrivit pentru tabăra de la Poiana Braşov.

SURSA: http://www.ziuaconstanta.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Mobila ta poate capata o noua viata daca o dai cu un lac pentru lemn potrivit. Afla mai multe despre asta

Casele goale sunt toate la fel. Niste pereti care nu spun nimic, podeaua trista si geamurl…