Home Copiii de la Centrul de Zi Agigea, in excursie la Poiana Brasov

Copiii de la Centrul de Zi Agigea, in excursie la Poiana Brasov

2 min read
0
0
222

Două grupuri de şase, respectiv şapte copii de la Centrul de Zi Agigea au fost declarate câştigătoare ale unei excursii de cercetaşi la Poiana Braşov, ca urmare a participării la Concursul „Tabăra Mea“, desfăşurat de Organizaţia Naţională „Virgil Oniţiu“ – Filiala Braşov.

Primul grup, intitulat „Cercetaşii României“, sub îndrumarea educatoarei Nicoleta Martin, a plecat în tabără în perioada 1 – 3 septembrie. Potrivit directorului Centrului de Zi Agigea, Ana Maria Constantin, grupul format din copii cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani s-a bucurat de întâlnirea cu muntele chiar dacă vremea nu a fost tocmai bună.

Cel de-al doilea grup, intitulat „Muschetarii“, a fost coordonat de psihologul Andreea Vasile. Copiii, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, au fost fascinaţi de peisajul montan încă de la momentul sosirii în Poiană. „Ambele grupuri de copii s-au bucurat de zilele petrecute la munte, mai ales că scopul taberei a fost unul nou pentru ei: cercetăşia. Pentru prima dată în viaţă, copiii au fost puşi în situaţia de a realiza o serie de sarcini extrem de importante – de a găsi locuri, animale şi plante specifice Poianei Braşov. Au fost zile deosebite în care cu toţii şi-au pus în valoare abilităţile de cercetaşi, de artişti şi mai ales de voluntari“, a precizat directorul Ana Maria Constantin. Clubul Rotary Cetatea Tomis a fost sponsorul principal al Centrului de Zi Agigea, punându-le la dispoziţie copiilor echipament potrivit pentru tabăra de la Poiana Braşov.

SURSA: http://www.ziuaconstanta.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…