Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Cornel Dinu si “casa de suflet” din Sinaia

Cornel Dinu si “casa de suflet” din Sinaia

2 min read
0
0
831

Cornel Dinu regreta că nu a mai ajuns împreună cu soţia sa, măcar o dată, la “casa de suflet” din Sinaia

Cornel Dinu povestea că familia sa nu a fost una care să alerge după satisfacţii materiale. În urmă cu ceva vreme, el regreta că nu a mai reuşit să ajungă la casa de vacanţă din Sinaia, alături de soţia sa.

“Acolo mergem să ne relaxăm, să medităm, iar eu scriu, din când în când. Am luat terenul cu 20 $ metrul pătrat. Acum valorează de 20 de ori mai mult. N-am alergat niciodată după satisfacţii materiale. Nu eram dintre cei care făceau bişniţă cu ţigări sau aparate video. La Revoluţie cred că aveam vreo 30.000 la CEC, nimic mai mult”,spunea Cornel Dinu în 2007.

Familia a fost însă una unită, iar membri ei au reuşit să treacă peste greutăţi, iar amintirile s-au adunat, an după an. Soţia i-a fost alături lui Cornel Dinu şi în evenimentele din decembrie 1989. “În noaptea de 21 spre 22 am fost pe străzi. A doua zi, m-am dus la Televiziune. M-am întâlnit cu Ion Iliescu la acolo. Mă cunoşteam din 1968, de la acţiunile UTC, şi mi-a spus să mă duc să am grijă de soţia sa, Nina. Am dus-o la mine acasă. A stat cu Silvia o zi şi o noapte”, povestea Dinu.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…