Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Conditii de 5 stele pentru viitoarele mamici care nasc la Maternitatea din Sinaia

Conditii de 5 stele pentru viitoarele mamici care nasc la Maternitatea din Sinaia

1 min read
0
0
295

Viitoarele mămici de pe Valea Superioară a Prahovei au posibilitatea să-şi aducă pe lume copiii în Spitalul Orăşenesc Sinaia. Maternitatea de aici beneficiază de condiţii de cazare de cinci stele şi de aparatură medicală de ultimă generaţie. Redeschisă în urmă cu un an, secţia a fost complet renovată şi dotată, astfel încât aici să poată avea loc naşteri normale, dar şi prin cezariană. Sala de naşteri este dotată după cele mai înalte standarde ale Ministerului Sănătăţii, iar personalul este antrenat în resuscitarea neonatală. Cursurile de training se ţin cu ajutorul unei păpuşi speciale.
Secţia dispune de sistem rooming-in (mamă şi copil împreună), cu pătuţ mobil pentru nou- născut şi de un oficiu alimentar. Tot în saloane se află şi incubatoarele, unde micuţii cu probleme vor putea fi supravegheaţi în permanenţă. Investiţiile au fost realizate printr-un program al Ministerului Sănătăţii, cu fonduri de la Banca Mondială.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…