Home Breaking News Stiri Exclusive Cosmin AVRAM «Be a Winner – Get the LOVE YOU want

Cosmin AVRAM «Be a Winner – Get the LOVE YOU want

4 min read
0
0
359

“De fiecare dată apare ceva mai bun de făcut; o urgență care ne obligă să lăsăm pentru mai târziu ceea ce este cu adevărat important pentru noi sau o problemă cu puterea de a ne determina să renunțăm la ceea ce ne dorim a face.

Schimbă! Nu mai lăsa a se întâmpla așa. Dă-ți ocazia să uiți de toți și toate. Uită de griji. Uită de lipsuri și neajunsuri.

Acum, în acest moment, ai ocazia de a face tot ceea ce-ți dorești de foarte mult timp și niciodată nu ai reușit pentru că întotdeauna a apărut ceva mai bun de făcut.

Propune-ți să fii cea mai alintată persoană de pe această planetă.

Dorește-ți de la soare să te răsfețe cu razele sale, bucură-te de toate momentele cu care fiecare nouă zi te întâmpină și inundă-i cu iubire pe toți cei care te înconjoară.

Descrețește-ți fruntea, amintește-ți cât de frumos era să fii copil și cât de bine este să te lași pradă entuziasmului și curajului de a-ți manifesta curiozitatea și zâmbește mai radiant ca niciodată.

Ieși la alergat, fă plimbări lungi, petrece timp cu cei dragi, stai mai mult cu familia, rafinează-ți relația cu prietenii tăi foarte apropiați, fă-ți timp doar pentru tine, răsfață-te cu ceea ce îți dorești de foarte multă vreme și niciodată nu ai considerat că ar fi momentul cel mai potrivit pentru a o face.

Nu sta pe gânduri atunci când vine vorba despre fericirea ta și nu crede că mai bine de atât nu se poate. Întotdeauna este loc de mai frumos, de mai plăcut și de mai satisfăcător.

Acum, fix în acest moment, a sosit clipa ca tu să zâmbești mai frumos ca niciodată.

Fă din fiecare zi una excepțională amintindu-ți că ai o singură viață, că aceasta este doar a ta și că într-o zi, dacă nu vei deschide bine ochii acum, te vei trezi că se va fi irosit sfârșindu-se fără ca tu să fi apucat a face ceea ce de fiecare dată ți-ai spus că poți lăsa pentru mai târziu.”

Pe curând,
Avram Cosmin
www.trim.ro

—————————————————————–

Dacă vrei să știi mai multe despre Avram Cosmin, atunci mergi pe www.trim.ro sau www.avramcosmin.com

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…