Home Cosmin Fruntes expune pictura la libraria Okian

Cosmin Fruntes expune pictura la libraria Okian

1 min read
0
0
313

Cosmin Frunteș expune pictura la libraria Okian, in perioada 19-30 octombrie 2010.

“Descoperim o expozitie matura, cu lucrari impresionante prin tema lor, prin realizare, prin forta imaginii, prin compozitie, “stari sociale”; este o parte a căutării reprezentațiilor contemporane și analiza inconografiei generate de societate.

Lucrarile au o forta aparte, sunt penetrante, pline de trairi tumultoase, transmit parca un sentiment de protest impotriva lucrurilor nestabile, impotriva conventionalului, dar tocmai aceste tuse intunecate si aceasta atmosfera incarcata dau viata, o viata intensa, fiecareia dintre picturile lui.
Starea profunda care te cuprinde in momentul intilnirii cu picturile lui Cosmin Fruntes dezvaluie obscuritatea din care se nasc frica şi neliniştea, puterea instinctului, dar, în acelaşi timp, e surprinzator modul în care pictorul redă totusi lumea.

Temele abordate de artist nu reflecta un singur drum de interes, insa diversitatea tematica si tehnica se conjuga intr-o viziune coerenta. Practica sa picturala este supusa unui proces permanent de innoire si experimentare.” (Colaj de consideratii)

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…