Un Crăciun desprins parcă din poveşti. De asta au avut parte turiştii care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei. În spatele tabloului perfect, stă însă munca celor care s-au asigurat că oaspeţilor nu le lipseşte nimic şi că au toate ingredientele pentru un sejur de vis. Crăciunul a fost programat cu lux de amănunte de patronii unităţilor hoteliere cu câteva săptămâni în urmă. Însă, munca cea mai grea a fost depusă în ultimele zile. În bucătării s-au preparat mii de porţii de mâncare, în recepţii s-au împachetat cadourile, au fost chemaţi colindătorii şi s-a stabilit programul artistic. Numai la un singur hotel au fost gătite aproape 2.000 de porţii de sarmale. Patronii unui hotel din Buşteni le-au oferit turiştilor un Crăciun tradiţional. Porcul a fost tăiat afarră, s-a mâncat şorici şi s-a stat în jurul unui foc de tabără. Pentru un sejur de trei zile la munte, turiştii au plătit între 450 şi 800 de lei. În afară de mesele tradiţionale şi spectacole, în tarife au avut incluse şi facilităţile hotelurilor, adică saună, piscină, spa şi masaj.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…