Home Breaking News Stiri Exclusive CRRT Busteni vine cu o oferta pentru cei interesati sa-si deschida o afacere in domeniul turismului

CRRT Busteni vine cu o oferta pentru cei interesati sa-si deschida o afacere in domeniul turismului

1 min read
0
0
490

Este vorba de un curs gratuit de dezvoltare a competentelor antreprenoriale care se adreseaza tuturor persoanelor din Prahova si din alte șapte județe și municipiul Bucureşti.

Cursul este împărţit în două secvenţe de pregătire, care se desfăsoare pe parcursul a 42 de ore de teorie şi practică în cadrul cărora se vor furniza informaţii teoretice, se vor analiza studii de caz şi se vor dezvolta proiecte. La finalul cursului viitorii antreprenori vor primi si sume de bani pe care le pot folosi pentru demararea propriilor afacerii in domeniul turismului.

Examenul de absolvire va consta într-un test scris şi în elaborarea unui proiect care va fi prezentat în faţa unei comisii după terminarea cursului de formare. Cursanţii care vor trece acest examen vor primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel naţional de către CNFPA-Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

DESCARCA DE AICI:

Pentru informatii suplimentare:
Mihai Mircea Totpal
0721.201.331; 0720.900.669
crrt@primaria-busteni.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…