Home Breaking News Stiri Exclusive Cum alegi cele mai potrivite portofele bărbați

Cum alegi cele mai potrivite portofele bărbați

5 min read
0
0
390

Portofelele sunt printre cele mai utile și necesare accesorii pentru oricine. Alături de funcționalitatea lor, portofelele sunt și accesorii demne de completat o ținută. Tocmai de aceea, este important să știi cum să alegi întotdeauna cele mai potrivite portofele bărbați, pentru a beneficia nu doar de funcționalitatea lor, ci și de bonusul estetic pe care îl oferă ținutei tale.

Mergi pe simplitate

Portofel scurt pentru bărbați, slim, cu margine metalică

Portofelul este un accesoriu esențial, iar un portofel simplu este întotdeauna o alegere excelentă. Un model de portofel simplu, într-o singură culoare și cu design minimalist, este extrem de versatil. Găsești o mulțime de portofele bărbați slim, de diverse culori, care să fie ușor de asortat ținutelor tale.

Când vine vorba de portofele bărbați, materialul contează

Portofel business pentru bărbați, din piele ecologică, cu fermoar dublu și protecție împotriva cititoarelor de card

Designul unui portofel nu este singurul detaliu de care să ții cont, ci și materialul este deosebit de important. Ai de ales între portofele bărbați din piele ecologică, PU și portofele bărbați din piele naturală, însă poți găsi și diverse modele confecționate din alte materiale.

Preferi portofele bărbați ieftine sau scumpe?

Poți oricând găsi și portofele bărbați ieftine, care însă sunt și de calitate. Ține întotdeauna cont de faptul că un portofel reprezintă, în general, o investiție pe termen lung. Chiar dacă dai o sumă mică sau mare pe el, asigură-te că alegi un portofel care să fie pe placul tău și pe care să îl poți folosi pe o perioadă lungă de timp.

Alege cele mai potrivite portofele bărbați în funcție de culoare

Odată ce ai ales modelul și materialul, este timpul să decizi și cu privire la culoare. Gândește-te pentru ce ocazii cumperi portofelul. De exemplu, dacă obișnuiești să ai ținute elegante, să participi des la evenimente, atunci este recomandat să optezi pentru un portofel într-o culoare neutră, precum negru, gri sau maro.

Dacă, în schimb, domeniul tău de activitate este unul creativ, poți să alegi un portofel în culori mai vii, care ies în evidență.

Nu uita de compartimentare

Portofel scurt casual pentru bărbați, multifuncțional, cu închizătoare

Compartimentarea este extrem de importantă atunci când vorbim despre portofele bărbați. Asigură-te că alegi un portofel în care să încapă bancnotele, monedele, dar și cardurile și diversele acte de care ai nevoie să fie în permanență asupra ta, cum este buletinul și permisul de conducere.

Pe Nouamoda.com găsești o mare varietate de modele de portofele bărbați, de la cele mai simple modele la unele deosebite.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…