×

Cum poţi să faci bani din asigurările private de sănătate si … riscurile asumate !?

Cum poţi să faci bani din asigurările private de sănătate si … riscurile asumate !?

Riscurile înscrierii la cursurile pentru colectarea adeziunilor la diferitele companii care vor intra pe piaţă

Apropiata reformă a sistemului de asigurări de sănătate reprezintă, ca și în cazul reformei pensiilor, o șansă de a face bani, prin colectarea de adeziuni în numele diferitelor societăți de asigurare care vor intra pe piață. Până atunci, unii au început, deja, să facă bani prin trainingul celor care vor lucra pe teren după ce legea va fi aprobată.

141-568x318 Cum poţi să faci bani din asigurările private de sănătate si ... riscurile asumate !?

Proiectul de lege pregătit de o comisie prezidențială, care prevede că banii pentru asigurările de sănătate ale românilor nu vor mai fi gestionați exclusiv de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, ci de mai multe societăți private, ar trebui luat în discuție de Parlament până la sfârșitul acestui an. Cu alte cuvinte, vom fi obligați să aderăm la un sistem privat de sănătate, ca și în cazul Pilonului II al sistemului de pensii.

În așteptarea acestui proiect, au apărut deja oferte de training pentru cei care, ca și în cazul adeziunilor la fondurile privte de sănătate, vor înscrie asigurații pe listele societăților private care vor concura între ele pentru a atrage banii românilor.

„Fiecare persoană între 3 și 80 de ani va fi OBLIGATĂ sa semneze un act de aderare. Semnarea unui act de aderare va fi GRATUITĂ și va genera comisioane de milioane de EURO tuturor agentilor care participă la colectarea de adeziuni”, încearcă să motiveze Salve Club potențialii cursanți. Ba chiar și metodele de training țin cont de timpul limitat al acestora, așa că primul contact urmează să fie făcut în cadrul unei videoconferințe online, organizată pe gvoconference.com.

Bineînţeles, cursurile nu sunt gratuite, așa că aceia care aleg să plăteasă prețul cerut trebuie să țină cont de faptul că proiectul de lege nu a fost aprobat de Parlament și există riscul să nici nu se aprobe legea. UN alt risc l-ar reprezenta lipsa asiguratorilor de pe piața nou creată, însă, ca și în cazul pilonului II al sistemului de pensii, acest gol s-ar putea umple fără probleme.

Proiectul de lege care urmează să clarifice toate aceste lucruri prevede că fiecare român care îşi plăteşte asigurarea de sănătate să îşi aleagă o societate privată. Banii vor fi colectaţi tot de stat, prin actuala Casă Naţională de Asigurări de Sănătate, care îi va transfera către societate indicată de fiecare în parte. Astfel, asiguraţii vor fi clienţii unei companii particulare care va face contracte cu instituţiile medicale şi îi va deconta costurile procedurilor.

Delir la Ministerul Sănătății: un document halucinant despre privatizarea Asigurărilor de boală și plata tratamentelor

De Ce News a intrat în posesia unui document halucinant, care demonstrează ce se află în mintea celor care conduc Ministerul Sănătății. În esență, secretarul de stat Cristian Anton Irimie, numit de PDL, cheamă șefii Comisiilor de specialitate la discuții cu o echipă de consultanți internaționali. Consultanții vor decide ce tratamente vor fi acoperite de Asigurări și ce tratamente vor fi plătite din buzunar sau de către firme private de asigurări, de la 1 ianuarie 2012.

<<< click pe imagine >>>

142 Cum poţi să faci bani din asigurările private de sănătate si ... riscurile asumate !?Trecem peste greșeli cum ar fi ”complectate”, în loc de ”completate”. Intervalul mult prea scurt alocat discuțiilor, în cazul unui subiect de asemenea gravitate ( doar două ore, în care  ar trebui să se facă auzită părerea a zeci de specialiști, ca și propunerile consultanților britanici) și-ar putea găsi explicații. Astfel, autoritățile vor putea spune că urmează alte întâlniri, că nu se dă specialiștilor mutarea în plic, ci vor fi acceptate opinii trimise în scris etc.

Delirul oficialilor MS nu are, însă, nevoie de explicații, ci de tratament. Din document  ar rezulta că obiectivul actualei Puteri nu este vindecarea bolnavilor/salvarea de vieți omenești, ci ”asigurarea echilibrului între venituri și cheltuieli, pentru eliminarea surselor de alimentare a arieratelor din Sănătate”. De asemenea, s-ar putea înțelege că întoarcerea la perioada comunistă ar reprezenta un lucru bun, din păcate obiectivul fiind imposibil de atins. ”Este o realitate faptul că România nu a putut nici în trecut, nu poate nici acum și nici în viitorul imediat să susțină actualul pachet de beneficii atot-cuprinzător, moștenit din perioada comunistă”. În facsimil se vede ce își propune să facă Ministerul Sănătății. Care sunt șansele de reușită ale unui demers coordonat de autorii acestei invitații… pot aprecia toți cei care citesc documentul.

Citeşte şi:

Modelul olandez din sănătate dorit în România: Toată lumea va plăti contribuţia pentru serviciile medicale

SURSA: http://www.dcnews.ro

Partajează acest conținut:

Eu sunt principalul “vinovat” pentru existenta acestei publicații electronice, pretențios numita “Revista”, care își consuma existenta acum în mediul virtual. Sunt un simplu blogger, fără veleități de jurnalist sau studii de specialitate în acest domeniu, fiind economist la baza și manager în activitatea profesionala. Aceasta revista este pentru mine, în primul rand, un hobby, un rezultatul al unei munci zilnice susținută cu mare pasiune și dragoste de tot ce tot ce înseamna frumos în viata (caractere, fapte, locuri), veștile bune și gândirea pozitiva în special, din simpla dorința de a COMUNICA și de a fi mai aproape de OAMENI.

Publică comentariul

You May Have Missed