Home Breaking News Stiri Exclusive Cum să elimini țigările fără să renunți la fumat

Cum să elimini țigările fără să renunți la fumat

6 min read
0
0
317

Fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru organism. Însă, acest lucru se întâmplă atât ca urmare a nicotinei, cât din cauza celor câtorva mii de substanțe toxice care se regăsesc în țigări. Știm că adori senzația pe care inhalarea fumului o are asupra stării tale în general și de aceea renunțarea la țigări devine o provocare. Din fericire însă, nici nu trebuie să te lași de fumat, deoarece a fost inventată o alternativă care nu este la fel de nocivă, și anume – vapingul (țigara electronică).

Rutina ta anti-stres are nevoie de un ‘’upgrade’’

Țigara electronică de unică folosință sau mini narghilea ori vape este practic o țigară electronică pe bază de lichid de vapat și care se utilizează până la consumare și apoi se aruncă. Prin fumat și eliberând treptat fumul simți că te descarci de stres și te liniștești.

Consideri că nimic nu poate egala țigara la cafeaua de dimineața, țigara în pauza de la birou care te încarcă cu energie pentru câteva ore de muncă?Dar știai că, pe lângă nicotină, inhalarea fumului eliberează arsenic, benzen, beriliu, crom și plutoniu – substanțe periculoase pentru corp? Studiile au arătat în schimb că, țigările electronice sunt cu peste mai sănătoase decât țigara clasică. Rezultatul va fi un produs mai blând cu plămânii tăi.

Te calmează fumatul dar îți displace cum miros hainele după o țigară? Ceea ce e bun pentru tine poate fi dezagreabil față de oamenii din jur. Și aici ne referim la mirosul din păr, de pe piele sau cel impregnat în haine. Scapă de izul de tabac și înlocuiește-l cu unul proaspăt, chiar dulce, precum vanilia sau răcoritor ca menta. Poți opta pentru aroma fructului favorit sau gustul desertului preferat și astfel extinzi momentul de plăcere și răsfăț fără să îndepărtezi țigara din rutina zilnică. Dacă ești începător de vaping, E-potion.ro îți pune la dispoziție o gamă ofertantă de țigări electronice de unică folosință: elf bar se bucură de o popularitate crescută în rândul amatorilor de țigări electronice, datorită designului special indicat pentru spații închise sau călătorii. Datorită aspectului ergonomic, dispozitivul își găsește locul în orice buzunar sau geantă.

Fă din fumat un obicei elegant care ‘’să dea bine’’. Fumătorii de țigări clasice optează pentru varianta electronică atât din motive care țin de sănătate, cât și pentru îmbunătățirea imaginii. Am menționat deja designul discret, la care se adaugă aromele fresh și faptul că părul și hainele tale nu vor mai avea acel miros închis de tutun, ci unul care îi atrage pe cei din jur.

Vaping-ul îți asigură senzația incredibilă de eliberare a tensiunii din corp, destresarea pe care o resimți atunci când fumezi. Statisticile demonstrează că aproximativ 3 din 5 fumători au încercat să renunțe la fumat la un moment dat în viață. Și asta din cauza nicotinei care creează dependența organismului de această substanță după mulți ani de fumat. Când întrerup brusc fumatul, cei mai mulți oameni acuză o stare de sevraj. Vaping-ul conține lichid cu concentrație diferită de nicotină, care în timp poate să scadă până la zero, ușurând astfel trecerea la viața de nefumător.

Sursa foto: shutterstock.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…